![]() |
Mines with 322 RP
Podobny film do tego co zamieszczalem ostatnio z kopalni, tym razem paladyn zamiast drugiego druida.
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=5ym682vtamt87dsy |
12:53 Using one of 520 great mana potions...
12:53 Using one of 520 great mana potions... 12:53 Using one of 519 great mana potions... 12:53 Using one of 519 great mana potions... 12:53 Using one of 519 great mana potions... 12:53 Using one of 519 great mana potions... 12:53 Using one of 518 great mana potions... 12:53 Using one of 518 great mana potions... 12:53 Using one of 518 great mana potions... 12:53 Using one of 518 great mana potions... 12:53 Using one of 518 great mana potions... 12:53 Using one of 517 great mana potions... 12:53 Using one of 517 great mana potions... 12:53 Using one of 517 great mana potions... Najz bocik. |
@golonkamatu
No i co zazdroscisz mu bota pajacu?to sobie zalatw,ja pierdole-,- |
Cytuj:
|
A widzę elfbota jak cię automanasuje do określonej many ;]
|
Zawiodę Ciebie, nie używam żadnego bota, pije manasy zawsze kiedy jest to możliwe, czyli w czasie gdy nie używam żadnej runy, przy uderzeniu z frigo/visa czy nawet sio.
Poza tym nie wiem czemu miałby służyć ten fragment co skopiowałeś, bo ja widzę na nim tylko wciśnięty hotkey od manasow. |
Po co sie tlumaczysz skoro oni i tak beda mowic swoje...
Nawet jesli uzywa tego bota to co z tego.Rozumiem cave bot itp itd ale ze mu manasy pije...co w tym zlego. |
Cytuj:
|
Szkoda że nie ma pokazanego loota (wiem że jest party chanel jednak nie lubię w niego patrzeć i czytać całego loota z potworów).
Ile masz expa/h w ten sposób i czy się zwraca? |
Cytuj:
<ironia stajl japierdole.> Koleś zazdrości levela i puacze że każdy 200+ to boter cziter i hgw kto. @FILM FOCZKA RULEZZZZZ |
Cytuj:
|
fajnie sie bawicie, fajnie ;)
|
Przytrzymajcie sobie debile hotkeya w grze.
i zdajcie raport.. :\ I pozniej oceniajcie czy to bot czy nie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |