![]() |
hop stairs
witam po uptade usuneli hop stairs,ja sie cieszylem bo 45 ms nie bedzie zabijal teraz demona,ale ostatnio expilem na mt.sterrum moim 18 sorcem i wbil 59 knight pk normalnie nie mialbym szans i nagle zaczalem skakac po schodach i nie mogl mnie hitnac niby ja powinienem sie cieszyc,ale wcale mnie to nie cieszy bo niedlugo 400 lvl mnie nie zabije po sobie bede skakal po schodkach...X(
|
Idz płakać gdzie indziej bo roty ci zajmą.
|
i?
("Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.") |
czyli dzięki temu, chodząc po schodkach up/down jesteśmy jak w pz dla pkera??
|
Pker musi skakać, żebyśmy mieli 'pz'.
|
fire fieldy rozwiazuja problem.
|
Nie wiem czy to w ogóle pasuje do tego działu ;p no ale w każdym razie bez przesady, jak koleś ma znacznie większy lvl od ciebie to tak czy siak cię zabije.
No i tak jak mówił poprzednik pozostał jeszcze motyw fire field'ów :p |
czemu ff rozwiązują problem? przecież zadają nieduże obrażenia??
|
Up. Ponieważ uniemożliwiają lognięcie.
Topic. A no teraz mając do dyspozycji drabinę, schody, dziurę, cokolwiek, to solo będzie ciężko kogokolwiek zabić. |
Bop jeśli nie chcesz być zabity powiedzmy masz 20 level a pk 40 to z łatwością Cię dogoni, ty żeby nie być zabitym latasz góra dół po schodach padnie ten kto będzie miał mniej potów bo mu fire fieldy będą jechały hp albo mane, w większości przypadków to będziesz ty bo on był przygotowany do ataku.
|
kumpel wczoraj pekowal i zlapal goscia 25 kinie ........ on byl 45 ed kinia zaczol skakac po schodkach i wkonu dal loga xd beznadzieja
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |