![]() |
Ushuriel hunt
|
Cytuj:
Unholy book mi się podobał : P |
ładnie, prawie się nie rzuca teraz może hellgoraka?
|
Cytuj:
@Up Hellgorak juz byl |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Konkretne masz te filmiki ale z waszymi mozliwosciami moglibyscie wymyslec coś "extra" ;)
|
up@
to znaczy ze hunty bossow inq, poi we 2, inq we 3, quar caly potezny resp czy kopalnii biorac po 4 monstery na klate conajmniej lub feru tower w 15 min to nie jest extra ? xD masz racje .... NOT |
A ja bym chciał zobaczyc filmik jakbyś expił (koniecznie) SOLO na tym zamku z vampire bridge , nightmare , wilkołakami itp :D
Lub hunt z tym lodowym ue na behe - lurujesz po 4-5 i ue. Jeszcze może wyrmy z ue. Jakiś War Golem hunt. Infernalist hunt. Fury huncik.' (oczywiście to tylko przykłady - ale na pewno niektóre z wyżej wymienionych byłyby ,,fajne'') |
Niezly boss huncik ;]
Ja bym chetnie obejrzal jak Morg solo hunci cokolwiek ;] |
Też bym chętnie obejrzał expienie solo na wieży z vampire bridge itd.Dałoby radę Ne'roox żebyś zrobił stamtąd film ?
|
Cytuj:
|
Robisz Super filmiki oby tak dalej :)
Czekam na wiecej! 8o |
ja tam bym chcial obejrzec lurowanie guardow na boty
a filmik moze byc |
@up@
Jakbys sie zaczol uganiac za boterami na non pvp serwerze to niemialbys czasu na trenienie/expienie wlasnej postaci ;] ich jest plaga.... |
No film świetny :) Neroox chyba jest tutaj póki co jedyną osobą która daje tutaj na forum jakąś rozrywkę (czyt. filmy). Większość to keye.
Ja bym proponował jakiś jeden główny temat a tam Neroox by dawał swoje filmy. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
i gdzie go niby mam stworzyć?
|
No w filmach.
A huncik fajny. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |