![]() |
Lurowanie Tiquanda Revenge w port hope
W miejsce kropek speedy share film nie mój :].
Rehost by Koszyk http://data.fuskbugg.se/skalman01/tiquandas.cam |
10:55 Doonio [25]: jebie
10:55 Doonio [25]: skrina XD nudny. |
Cytuj:
|
trochę żal mi tej arcani ;P
|
A zastanawiałem się, czemu wczoraj na trade ludzie spamowali, że w Port Hope jest darmowy mandrake :P. Podobało mi się to kombo na TR pod sam koniec.
|
Cytuj:
a że to pvp <3 to mogli sobie na to pozwolić |
dobre :DD znakiaksikaskaiksiak
|
Cytuj:
|
nie lurował chyba dla loota z łepków bo przeciez za loota z tego potworka miałby o wiele wiecej cash. Raczej dla fun'a : P
|
16:29 Aata Arhari: »cho na ph
16:29 Aata Arhari: »;d 16:29 Aata Arhari [273]: po c? 16:29 Aata Arhari: »tiquandas lurnelismy 16:29 Aata Arhari: »pod depo 16:29 Aata Arhari: »;d 16:29 Aata Arhari [273]: co to ? 16:29 Aata Arhari: »You recognize Leow Rafy. He was killed by Tiquandas Revenge. 16:29 Aata Arhari [273]: z tego leci itemek do adddonu? i on ma 273 lvl? ... ale widac ze umieja sie bawic :) |
Cytuj:
i to magiem!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty byś się cieszył gdyby elita zaczęła blokować 8 lvl dla fun ? aa i jeszcze mi nie gadaj że ty byś się nie rzucił na jakiegoś bossa ;] |
Gdybym spotkał TR długo bym się nie zastanawiał i od razu ubił dla zysku ._.
|
wiele razy chcialem to zrobic ale zawsze musialem ubic bo jakis **** lecial od razu i na*****al z sd >.>
dobrze ze w koncu ktos zrealizowal jeden z moich pomyslow,szkoda ze pr0 z pvp nie maja pojecia o lurowaniu... |
Cytuj:
zreszta.. nie wazne :) po prostu.. dziwne @topic jak juz mowilem.. umieja sie bawic.. malo osob zdecydowaloby sie poswiecic sporo kasy dla zabawy :) |
co się stało z linkiem?
Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - Dzisiaj o 19:01. Powód: Stronka ukrywająca rozszerzenie pliku Duch...rozumiem, że starasz się wypełniać rolę modka, ale skoro link był czysty, to mogłeś edytować i wkleić z swojego hostingu. Tak się nie robi.. Pozdrawiam |
|
Cytuj:
ukryte rozszerzenie = link nie ma prawa istniec po prostu. |
fajny film a lota dostala osoba ktora spotkala bosa. dla funnu zlurowali do miasta ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:38. |