![]() |
Wyverny vs. Paladyn
Jak w temacie, jaki lvl i skille starczają na OPŁACALNE expienie na Wyvernach? Chodzi mi żeby zawsze było na +. Proszę o odpowiedzi doświadczonych graczy :). Z góry dzięki
|
skill 60 lvl 20 minimum i możesz biegać dookoła.
A tak loz to 70, 30 lvl. |
Cytuj:
|
zależy od miejsca gdzie chcesz je bić, niedaleko bramy OF'a jest resp 2 wyv gdzie expilem palkiem od 13 lvla (ze strzałami, żeby nie było) tak to resp 2-3 na mniejszym terenie powinieneś na ~25 lvl i 65 skillem jeździć. A jakiś poważniejszy exp, jak w drodze do OF piętrowa skała z chyba 7 wyvernami to troszkę później (ja tam expilem od chyba 45 ze skillami 80/60, zawsze coś na + było).
|
Wielkie thx za odp. :)
A tak żeby nie zaczynać nowego tematu to od którego lvl i skilli warto paladynem skakać na venore dragon lair? Bo niektórzy mówią że nawet na 35 można już próbować swoich sił, ale mnie sie zdaje, że waste jest duże |
To zależy od twojego stanu kieszeni :p jak dla mnie 35 jest ok jeśli masz skills ok. 65/70 może tylko być mały problem z wybiciem pierwszego respa ;P
No a na non pvp to tam jest dość dużo ludzi więc można dość wcześnie zacząć bo nie będzie dużego respa ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:32. |