![]() |
Ushuriel huntek
|
Cytuj:
Btw. teksty jak zwykle kozak w ch,j xd 00:59 Dear'Knight [245]: polska plaza=didn't happen .... 00:59 Dear'Knight [245]: hm a nie kike nie stac na chorwacje 00:59 Dear'Knight [245]: musi pacc kupic 00:59 Dear'Knight [245]: zeby grac 00:59 Dear'Knight [245]: w tibjee XD |
Cytuj:
|
Po 1 w swoim poście nie napisałeś tego że jesteś jego autorem więc skąd miałem wiedzieć ?
Po 2 obejrzałem ;) więc co się czepiasz ? ;) A i tak btw. sory zwracam honor ;) myślałem że kolejny fanatyk PVP ;) |
I ja bym się nie zdziwił. Na Pvp to może by to jakoś załatwili, a tak to tylko pyskówki... Teksty rodem z gimnazjum.
|
angel niedoszly karacz ftw \_
ciekawy loot z tego leci |
09:24 Psiak of guardia [238]: proponuje isc po Elemantarz w wieku 20 lat
Powiedział pan "zabi jCi emwal m" A loot ujdzie |
ponieważ hycle strajkują i zapchlone kundle grasują
film = kupa śmiechu z przewagą kupy |
Cytuj:
|
Ładny loocik. Cała sytuacja dosyć ironiczna :P
|
Psiak ze swoimi pobratymcami jak zwykle zjebał. Ładny loocik ;P
|
Filmik nudny, na x1 zmienialem tylko podczas sprawdzaniu loota z ushuriela.
Co nie zmienia faktu, ze gz swordow. |
Cytuj:
|
W sumie racja, pytanie retoryczne.
|
Popatrzcie najpierw na teksty jakimi rzucaja, nastepnie przesuncie wzrok w lewo na ich lvl i skonfrontujcie to ze soba. Jaki wniosek? Ta tibia za prosta jest.
|
Powiedzial ten co przebocil cale zycie w hellgate.
@Topic: Film moze byc _/ |
Cytuj:
|
@Emo.emoo
Owszem botuje w hg i co z tego?^^ wazne ze prezentuje swym slownictwem jakis poziom^^ pozatym ja na neranie nie gram tylko botuje zeby miec kase na pacca na innym swiecei na ktorym gram normlanie. zly przyklad dales. FAIL nie udalo Ci sie chlopcze. |
Pro m-wallerzy swoją drogą...
|
napisz ktos spoil loota prosze bo nie chce mi sie ogladac
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |