![]() |
Propozycja
Oglądając filmiki z hackow, pomyślałem że można by było zrobić blokadę na Rooku, na czym by to polegało?
Jeśli wbijesz 20 level nie możesz opuścić Wyspy Nowych. Dzięki temu wiele osób uniknęło by stracenia swojej postaci przez hacka :) Co o tym myślicie? |
Wolałbym być zmainowany, bardziej niż ukatrupiony przez szczura, aż do 1 lvla....
|
Wątpie żeby komuś sie chciało nawalac do 1 lvla kogos kto ma np 40sty :)
|
Cokolwiek to znaczy wolę popatrzeć na zdania typu "Hacknęli mojego chara, co ja teraz pocznę?".
|
moim zdaniem dobry pomysl, ale cip nie lubia RS wiec nie beda im szli na reke :(
|
@up
Kiedy ktoś zrozumie że RookStayer to nie RS a RkS? @topic Przydatne. Ale taka blokada powyżej 25 :) |
Cytuj:
|
@up
Pomyśl .. Przyjdzie jakiś newbie i na słowo RS zrozumie Red Skull a nie RookStayer. |
Cytuj:
|
Albo przyjdzie moher i pomyśli że to Rysiek S klanu.
|
@up
Moze i rysiek "s" twojego swiata @topic Moze zrobicie blokade ktora nie umozliwia wyjscia na main co? |
Cytuj:
Chyba ze po napisaniu f**k do jakiegoś npc odbiera Ci życie. ale tego nie jestem pewien |
@up
nie jestem pewny czy to co mowisz jest prawda, poniewaz nie ma tam zadnego npc, do ktorego moglbys pisac f**k. |
Cytuj:
|
Cytuj:
wlasnie pokazales na jakim poziomie jest twoja inteligencja. |
Właśnie widać na jakim większość z was jest poziomie, jedyne co umiecie to kłócić się o pierdoły. Mówcie sobie co chcecie o TORGu ale tam takiego chlewu nie ma, nie dziwię sie że nie jesteście już Supported Fansite wiekszosc z was to straszne bachory które nie dorosły do normalnej rozmowy.
|
czemu ten temat jeszcze istnieje?? prosilbym o NATYCHMIASTOWE ZAMKNIECIE!!
jedyne co trzeba zrobic to nie otwierac podejrzanych plikow. albo kupic se firewalla. proste, nie?? blokada bylaby bez "sęsu"* __________________ *blad ort. zamierzony |
Cytuj:
|
Cytuj:
@2up Po to abys mogl sie w nim wypowiedziec ciole. |
idioci daja sie hackowac nie potrzebna jest ta blokada
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:31. |