![]() |
Czy uzywasz........?
Czy uzywasz nowych macro ?
Prosze o nie pisanie jakich itp. tylko o glos na sadzie |
Takie małe pytanko. Jakich nowych makro? Bo ja się chatowaniem nie zajmuje i nie jestem na bierząco.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja umiem czytać ze zrozumieniem. Pytałem się czy wyszły jakieś nowe makra a w tym chatowaniu to mała literówka.
@down Hahaha, bardzo smieszne. Takei małe stwierdzonko: nie próbuje się polizać, tylko mówie jak jest. |
No tak ale teraz konkurs na moda to oni prubuja sie podlizac zeby modowie zauwazyli ze on nie uzywa macro i zaby go wybrali. Rzalosne. Wystarczylo spojrzec na moj temat zeby zobaczyc ze sa sztuczni i robia posty tylko po to zeby sobie opinie o antycziterach zrobic, ale w temacie o tibii gg 3.2 tak sie nie wypowiadali...
Update: sory ale nie zauwazylem zeby nie pisac komentarzy, ale i tak uwazam ze wszystcy sie gorączkują z powodu wybierania nowych modow... |
Tak, używam. Własnego. Do logowania (tylko)
Nikomu nie dam- zmajstrowanie czegoś takigo to kwestia 5 min. (to tak na wszelki wypadek jakby ludziska się rzucili :P) Używam, gdyż stwierdziłem że skoro inni mają UHmakerów i siedzą na MC to ja moge sobie pomóc. |
[quote]Oryginalnie dodany przez Magus
Cytuj:
Co do tematu napisalem zeby nie wypowiadac sie. Tylko oddac glos na sondzie. Magusowi sie nie dziwie bo zareagowal tak jak powinien tzn pouczyl. Ale po tym reszta zwietrzyla nabice posta i nabili. Ehhh. Nie mam nic do powiedzenia moze sie jeszcze odezwe. Na temat wypowiedzi Jediego sie nie wypowiadam bo szkoda gadac. RE DOWN: WYRAZNIE JEST NAPISANE ABY ODDAC TYLKO GLOS W SONDZIE A NIE SIE WYPOWIADAC |
Ja tam nie używam , nigdy nie używałem i NIGDY nie zamierzam używać takiego świństwa.Raz że to psuje przyjemność z rozgrywki , a po drugie zamierzam kiedyś stratować na tutora , to nie chce mieć criminala za coś.Inym też to polecam :) . NIE UŻYWANIE MACRO - Rulez :)
|
CO to macro?
ten sklep... 8) |
Cytuj:
|
Mi chodziło tylko o to czy w znaczeniu nowe macro to nowa wersja juz istniejących czy też zupełnie nowe macro. Jak ktoś mie źle zrozumiał to sorrki. Nie chciałem nabić postu.
|
Cytuj:
niewiem czemu ale wydaje mi sie ze tylko dobo mogl cos takiego dac genialne @up: Nieuzywam bo kumplowi shakowali konto i poniosl bardzo duze straty aaa i jeszcze 2 kumplowi o nicku Kolba na lurzarze shackowali konto i o ile wiem juz skonczyl z tibia bo mial ponad 50lvl pozdrawiam |
[ALIGN=center]nie wiem dlaczego. ale prosilem aby nie pisac wiecej postów tylko oddac glaos na sondzie. tak czy inaczej gdy temat bedzie spadal nizej poprosze któregos z modów o skasowanie go. i na przyszlosc zalatwiajcie takie sprawy na PW[/ALIGN]
|
@Nawigator