![]() |
Skilowanie na?
Mam pytanie
Na czym skilowac 17 pallek 56/40 Mowia ze roty ale szybko padaja a z kolei slimy za mocne z gory thx ;p |
dobrze prawia. roty do przynajmniej 55 shield
|
Roty rzeczywiscie szybko padna na 56 dista wiem to po sobie :p Najlepiej to dwarfy tak do 65 spokojnie stykaja sam na nich bez porblemu wbilem 71 a potem juz byl pacc i kongry na małpach ^^ Nie typowe no nie ? hehehe B)
|
Jeżeli roty za szybko padają, to bierz i idź albo na dwarfy, ale na mino, albo na cyclop (ciut wyższy shield by sie przydał, ze 47 i dwarven shield), skilluj tak do 53 shielda, potem kup sobie meduse, w ostateczności dragon shield i z kamieniami na slime, najlepiej miescówka nad woda, a jak nie, to za 200 gp kupisz u imalasa w carlin 100 egg, ktore waża bodajże 20 oz za 10 xP
|
Skilluj na banditach - Małe hity - Duża obrona.
|
@up
bandity w DC, a mimo iż jest bezpieczna droga droga do niej, to mimo wszystko może być zlurowany GS |
UP
Mylisz sie,Bandity sa takze pod Thais w dziurze a takze na Outlaw Camp w drodze na DC i tam jest w miare bezpiecznie. |
Najlepiej będzie Ci się skilowało na monku kamykami, jednak jeśli nie masz na to kasy, idź na dwarfy.
|
Rób tak jak osoby wyżej Ci proponowały czyli minosy i dwarfy. Ja na slimach skillowałem na 43 shielding i z vampirką, więc jak masz dobrą tarcze to możesz spróbować.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |