![]() |
Low lvl na dragon land
Elo mam dla was filmik z dragon land :D Oto link:
http://members.lycos.co.uk/ruwedanu/dragon%20land.rec (comment plx tylko smutne zakończenie i nie pytajcie co wypadło) |
Ja moze umieszcze moja wersje ktora obejmuje 30 sek po tym smutnym zakonczeniu :P
|
nie moglem z tego knighta co blokowal pare razy by jush padl i jak biegal do okola draga zamiast stac na ukos w miejscu a ty byles najlepszy jak cie drag gonil ani zes sie nie uhal ani exura vita czy exura gran nic ogulnie filmik zadlugi i nudny natepnym razem mniej wpisane exura vita :) zeby potem enter i jush :)
|
<ziew>
Kolejny raz smoki. aaaa nuuudy ael tu chociaż troche komedi :D . Nie no rozumiem presja kamery. Ale z tym leczeniem sie to żeś serio odwalil :P
|
To nie było tak całkiem jak na filmie.... w momencie kiedy drag zrobił combo dalem exura vita(1 setną sekundy za późno) i pojawił się napis You are ded.Tak nawiasem mówiąc padła cała ekipa... a mi wypadł c armor ;(
|
Wtf?
Filmik jest beznadziejny. Jest za dlugi nudny i jescze daje zly przyklad poczatkujacym X( . Najpierw nich ten bloker nauczy sie blokac a potem róbcie filmy.
|
Cytuj:
|
:/
Omg film byl: nudny, za dlugi (i znowu dragi) a ten knight niech sie blokowac nauczy...
|
Racja knight beznadziejnie blokował(powód pierwszy raz na dragach,ale skille mial 65/65)a film długi bo chciałem pokazać cała droge.
|
@up
co z teog ze dobre skille , jak nie umial sie leczyc :F red hp a jescze lezie za dragiem....az sie prosil zeby f-wafe na klate przyjąć |
Nie ma to jak noob hunt ;D .
Pięknie te fire-wavy siadały na blokerze, nie ma co :P |
Suchar w *** (na *** gracie na antice tam jusz nigdy niebedziecie hail lvl
Ja*******e bloker nieumie blokowac jak drag sie przezuca na druida to druid do dziur a pall moze byc tylko skile B) X(
|
Cytuj:
@topic Kur.w.a film beznadziejny !! Bloker niech sie nauczy blokowac, a ty uhowac:P |
Cytuj:
17:09 Sandinus: 0 uhow poszlo 17:09 Sandinus: dobrze blokowales a tak nawiasem mówiąc to :jesteś zaspermionym psią pałą, mlaskaj pyte wielbłądzi naplecie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |