![]() |
300rp+ Expi na spectresach na INQ
Cam - 2godziny długi, troche expa mu w ten czas wpadlo
milego ogladania ; ) http://uploadhyper.com/file/1683/Spe...style.cam.html //rav |
Co to za łuk?
|
Cytuj:
|
Fajny huncik, podoba mi się tam. ^^
|
nie lepiej handy do reda i przegonic dalej zeby nie przeszkadzaly?
z nich chyba nic dobrego nie leci tylko niepotrzebne waste starow :P |
Wyczesany tytuł wątku :D
Pewnie jakbyś dał '300rp+ crystal caves' to by sie nikt nie połapał ;) |
Ta, faktycznie fajna miejscówka, nawet bym se tam poexpił gdyby nie te biegające łapy, no i trochę tych spectre na wejściu, nie wiem czy bym dał radę wyczyścić. Sporo woce z tego wylocił ; f.
|
energy bobma pod siebie i raczej nie powinno byc problemu : )
|
Up@
Na pvp :P Aron@ handy sie lecza prawda ?:D |
@UP
Tak, leczą się ale jak zjedziesz do reda to trochę potrwa zanim się uleczy na tyle by wrócić do Ciebie. |
Cytuj:
i co z tego ? przecież nie leczą się ciągle, jak zredujesz ją to ucieka, wtedy pchasz ją jak najdalej żeby nie przeszkadzała i bijesz same spectre, spidery i golemy myślę że to bardziej opłacalne niż ciągłe zabijanie handów |
Cytuj:
Hmm według tibia.pl leci abyss hammer, golden figurine. Pozatym myslisz ze 300 rp martwi sie o waste ^^? |
Oprócz fantastycznej postaci to filmik robi nudny po 30 minutach.
|
do typa co daje te filmy@
człowieku na co dajesz te filmy na syfiasty uploadhyper masz za to kasę, punkty do swojej ulubionej zabawki czy coś ...?? ten sam film bez problemu można ściągnąć z tibiacam.tv -.- |
Cytuj:
|
Po co sciagasz te filmy z tibiacam.tv, uploadujesz gdzie indziej i wrzucasz? Troche dziwne i bezsensowne.
|
Aż tak bardzo Ci to przeszkadza? Czy poprostu nie masz się czego czepić?
Ciesz się, że jest ktoś taki, kto wrzuca filmy... A co do filmiku... fakt oglądanie to nudna sprawa, ale taki huncik przeżyć to dopiero coś. ^^ |
Cytuj:
No nie wiem tibiacam.tv czestro crashuje ; ) |
Przeszkadza mi to, ale nie czepiam sie na sile, zwykle stwierdzenie faktu. Nie wiem czemu mam sie cieszyc skoro korzystam z tibiacam.tv samodzielnie. Cieszyc mozesz sie ty, jesli sciagasz filmy stad. Mnie juz znudzilo ogladanie tego syfu i pseudohakerow :] Jak juz napisalem stwierdzilem tylko fakt, napisalem ze mnie to dziwi ale oczywiscie juz sie znalazl ktos taki jak ty. Jak ci dalej cos nie bedzie pasowac to sobie odpusc :)
Tak, wiem, ze strona czasem crashuje, ale na kilka godzin, czasem caly dzien. Nie przeszkadza mi to. Jak sie niecierpliwicie to sciagajcie :D Nikt wam nie broni. |
A ja tam się cieszę że daje na taki server - nie ma kolejek , nie ma limitów , nie ma crashów (tibiacam.tv) Czego chciec więcej? Nawet jakby na tym zarabiał to mi to nie przeszkadza daje fajne filmiki to ,,mu się należy''
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:09. |