![]() |
SS'y z Życia pewnego pala z Secury :D
Na poczatek zamieszcze jedynie mój rysunek do udowodnienia Dr Unknownowi ze umiem korzystac z painta oto on :
http://img22.exs.cx/img22/5607/miecz4wm.jpg Ok ok to bylo rysowane w rl |
Powiem jedno, żałosne...
rysunek jest narysowany ręcznie po czym zeskanowane... Ty nie umiesz korzystać z painta. |
Jeżeli jestes slepy albo nie widomy to wez zdjeć nie kometuj ok?
a poza tym chandlowanie postaciami jest zabronione!!Ban wisi w powietrzu Aha a tak wogule to korzystalem z caly czas z ołówka w paincie |
To zaczyna byc denerwujace... Wpierw robisz temat "Drag solo by 10 lvl." a lales go 24 pallem... Teraz to "SS'y z Życia pewnego pala z Secury :D" lol a pokazales narysowanie recznie miecz zeskanowany wkleliles na forum i piepzysz ze to w paincie.
@EDIT: Ekhm, watpie zeby to bylo robione olowkiem w paincie... Olowek w paincie tak realistycznie nie rysuje -.- |
lol, ewidentnie widac ze to bylo narysowane w rl, i tak wogole to naucz sie ortografii
|
Cytuj:
|
grr
X( X( X( niewiem qwa co to jest!!!! offtopic bad channel use czy inna *******a!! X( X( X( juz 2 raz inny temat inny post!!
P.S. 2 rzeczy po 1 rysunek wykonany recznie olówkiem b3 i zeskanowany po 2 i tak tragedia :evul: :evul: |
Tragedie to mieli twoi rodzice jak sie urodziles.....
No dobra to jest rysowane w rl zaraz edytuje i bedize spoko tylko zejdzcie ze mnie. a dlatego zecie pala z secury bo bede to dawal ss'y z mojego zycia zamiast caly czas robic nowe tematy!! |
.........
....coz ty odwalasz
po 1. temat sie nazywa "SS'y z życia pewnego pala z Secury" ja tu zadnych ss nie widze -.- po 2. to....coś napewno nie jest zrobione w paincie po 3.nie rób wiencej takich tematów bo to nie pierwszy raz.. po 4.wogóle idz śię powieś. ZAMKNĄĆ, USUNĄĆ TEN TAMAT - takie jest moje zdanie :| |
Ten temacik troche nie pasuje do posta 8o no ale...
a co do tego PIĘKNEGO :D mieczyka to proponuje ci wziaść kredke i sobie na monitorku w tibi przedmioty malować :D :D :D :D |
Cytuj:
Dawaj szybko foty bo ostrzeżenia się posypią... |
Oh f*ck...
Co Za Czub
"SSy z życia pewnego pala z Secury" a mi tu jakiś k*rwa pseudo-mieczyk rysowany ołówkiem i to podobno w paincie co to ma do h*ja Wacława być?! srry ale ty tematy tworzysz(twożysz?) chyba tylko do nabijania postów! To samo z Drag Solo 10 lvl. Co to ma k*a być? |
Eee... Niekrytykując Kolegów z Gildi ale Napisane było "Zdjęcia" a nie "Paint" :confused:
|
Cytuj:
A tak swoją drogą to reportuje tego posta, i wogóle cały temat. To powinno ybć w dziale grafiki. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |