Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Cipsoft Chce Zniszczyc Ostatni Dobry Element!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=212221)

poreda 22-04-2009 14:24

Cipsoft Chce Zniszczyc Ostatni Dobry Element!!

http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=1

Chyba nic wiecej nie musze dodawac, prosze o posty przeciw. Wojny to ostatnia rzecz dla ktorej mozna pograc tibie, ale widocznie do czasu...

Befsztyk 22-04-2009 14:42

Oczywiscie jestem ZA. Nie bede musial sie juz bac jakiegos chorego PK, ktory chce mi podpierdzielic dorobek calego dnia :D

Master'Piotr 22-04-2009 14:45

wszystko związane z poszerzaniem Non-PvP = ukłon w stronę bociarzy

AnArAki 22-04-2009 15:06

no i ?

a niech tak bedzie....fakt troche to glupie bo pkowanie juz nie bedzie takie fajne ale przynajmniej nie bedzie czegos takiego ze wracasz z demon hunta czy cos i padasz od jakiegos pedala na 300 lvl co to mowi ze zajete chociaz ze dopiero co sie lognol.....

Astilinek 22-04-2009 15:19

1906% Poparcia!!!

BialyOleander 22-04-2009 15:28

Mógł by ktoś powiedzieć czego dotyczy ten temat na tibia.com. Ponieważ znowu mi się nie odpala tibia.com:(

thoro 22-04-2009 15:29

Nie chcecie pk to macie serwery n-pvp ...
Po to jest pvp , zeby bylo wszedzie, a nie jakies strefy;<
Ewentualnie moznaby zrobic ze na serwerach no-pvp bylyby strefy pvp, ale na pewno nie odwrotnie.

rentonB 22-04-2009 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2528233)
Mógł by ktoś powiedzieć czego dotyczy ten temat na tibia.com. Ponieważ znowu mi się nie odpala tibia.com:(

Na serwerach PVP chca zrobic obszary NON-PVP oznacza to ze na takich obszarach nie mozna atakowac drugiego gracza, pushowac go itp co jest wedlug mnie totalnym idiotyzmem

Melmunda 22-04-2009 15:46

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Poje***o ich na maxa...
Chcą po prostu przyciągnąć ludzi na serwery pvp...

DEBILE!!!!!!!jajajajajajoienoeneoneden

Skullcracker 22-04-2009 15:49

Mnie nigdy pvp globalne nie kręciło...rozumiem wojna, OB ale w innych miejscach dla mnie nie ma to sensu.....chyba, że Twoja gra ogranicza się do gry w PK teamach....

neopostman 22-04-2009 15:50

Panikujecie jakby wybrano czarnego papieża ; d. Te obszary non-pvp będą istniały tylko na obszarach miast i w miejscach, gdzie można kupić blessy.
Cytuj:

wszystko związane z poszerzaniem Non-PvP = ukłon w stronę bociarzy
a
No, jeśli większość boterów ustawia swoje postacie na ratach w podmiejskich kanałach to faktycznie.

Do pomysłu nic nie mam.

poreda 22-04-2009 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 2528263)
Panikujecie jakby wybrano czarnego papieża ; d. Te obszary non-pvp będą istniały tylko na obszarach miast i w miejscach, gdzie można kupić blessy.
a
No, jeśli większość boterów ustawia swoje postacie na ratach w podmiejskich kanałach to faktycznie.

Do pomysłu nic nie mam.

wiec wystarczajaco. ;\

pvp swiaty sa po to zeby mozna bylo bic graczy (jak sama nazwa wskazuje, player versus player), wiec nie rozumiem dlaczego mieliby to zmieniac.

neopostman 22-04-2009 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2528286)
wiec wystarczajaco. ;\

pvp swiaty sa po to zeby mozna bylo bic graczy (jak sama nazwa wskazuje, player versus player), wiec nie rozumiem dlaczego mieliby to zmieniac.

Ale sugerujesz, że Cip~ totalnie zmieni system wojen a on go tylko lekko pomizia ; d. Zmieni to tylko tyle, że wojny będą poza miastem więc tyle co nic. A teraz przynajmniej niskopoziomowe postacie będą mogły chodzić po miastach spokojnie.

Styervo 22-04-2009 16:25

Z tego co wyczytałem to non-pvp zones nie będą działać na tej samej zasadzie co pz, czyli raj dla bociarzy robiących runy...
...choć z drugiej strony takie tereny naprawdę przydałyby się na pvp enforced xd

Astilinek 22-04-2009 16:43

Moim zdaniem to nie żaden ukłon w stronę boterów. Jak już coś to ukłon w stronę nowych graczy którzy na 10 levelu są zabijani w sklepach z runami itp.
Myślę, że chodzi oto, aby nowi gracze nie zrażali się do tibii po 1h grania.

poreda 22-04-2009 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Astilinek (Post 2528325)
Moim zdaniem to nie żaden ukłon w stronę boterów. Jak już coś to ukłon w stronę nowych graczy którzy na 10 levelu są zabijani w sklepach z runami itp.
Myślę, że chodzi oto, aby nowi gracze nie zrażali się do tibii po 1h grania.

a jak okreslisz to ze mozesz stac wieki w miescie trenujac na summonach nie bedac zabijanym? :>

Vil 22-04-2009 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2528358)
a jak okreslisz to ze mozesz stac wieki w miescie trenujac na summonach nie bedac zabijanym? :>

konsekwencja ?

Cipsoft stworzyl system wymagajacy tygodni treningu, teraz ( wreszcie ) tworzy mechanizmy go wspomagajace. A system chroniacy graczy w miescie ( ktore w zdecydowanej wiekszosci gier rpg jest miejscem odpoczynku, odzyskiwania sil i zakupow ) jest calkowicie naturalny i dziwne jest, ze dopiero teraz sie na niego decyduja.

Partyraiser 22-04-2009 17:33

Jestem przeciw, jak ktoś chce być bezpieczny niech gra na non pvp

Vincento_Vampire 22-04-2009 17:54

hehehehehe carlin bez stosów trupkow pod depo :cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

poreda 22-04-2009 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 2528362)
konsekwencja ?

Cipsoft stworzyl system wymagajacy tygodni treningu, teraz ( wreszcie ) tworzy mechanizmy go wspomagajace. A system chroniacy graczy w miescie ( ktore w zdecydowanej wiekszosci gier rpg jest miejscem odpoczynku, odzyskiwania sil i zakupow ) jest calkowicie naturalny i dziwne jest, ze dopiero teraz sie na niego decyduja.

ale o to wlasnie chodzi, to jest element trudnosci ze trzeba miec glowe na karku a nie zostawia sie postac ktora bezmyslnie uderza w summona i co 5-10 min przekreci sie zeby nie wylogowalo. nie wspominajac juz o botterach ktorych sie namnozy (bo jak narazie o ile wiem to system wykrywa ng, blackd i elfa, a tych prostych typu tibiaauto bodajze nie).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44.