![]() |
Cipsoft Chce Zniszczyc Ostatni Dobry Element!!
http://forum.tibia.com/forum/?action...0&pagenumber=1
Chyba nic wiecej nie musze dodawac, prosze o posty przeciw. Wojny to ostatnia rzecz dla ktorej mozna pograc tibie, ale widocznie do czasu... |
Oczywiscie jestem ZA. Nie bede musial sie juz bac jakiegos chorego PK, ktory chce mi podpierdzielic dorobek calego dnia :D
|
wszystko związane z poszerzaniem Non-PvP = ukłon w stronę bociarzy
|
no i ?
a niech tak bedzie....fakt troche to glupie bo pkowanie juz nie bedzie takie fajne ale przynajmniej nie bedzie czegos takiego ze wracasz z demon hunta czy cos i padasz od jakiegos pedala na 300 lvl co to mowi ze zajete chociaz ze dopiero co sie lognol.....
|
1906% Poparcia!!!
|
Mógł by ktoś powiedzieć czego dotyczy ten temat na tibia.com. Ponieważ znowu mi się nie odpala tibia.com:(
|
Nie chcecie pk to macie serwery n-pvp ...
Po to jest pvp , zeby bylo wszedzie, a nie jakies strefy;< Ewentualnie moznaby zrobic ze na serwerach no-pvp bylyby strefy pvp, ale na pewno nie odwrotnie. |
Cytuj:
|
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Poje***o ich na maxa... Chcą po prostu przyciągnąć ludzi na serwery pvp... DEBILE!!!!!!!jajajajajajoienoeneoneden |
Mnie nigdy pvp globalne nie kręciło...rozumiem wojna, OB ale w innych miejscach dla mnie nie ma to sensu.....chyba, że Twoja gra ogranicza się do gry w PK teamach....
|
Panikujecie jakby wybrano czarnego papieża ; d. Te obszary non-pvp będą istniały tylko na obszarach miast i w miejscach, gdzie można kupić blessy.
Cytuj:
No, jeśli większość boterów ustawia swoje postacie na ratach w podmiejskich kanałach to faktycznie. Do pomysłu nic nie mam. |
Cytuj:
pvp swiaty sa po to zeby mozna bylo bic graczy (jak sama nazwa wskazuje, player versus player), wiec nie rozumiem dlaczego mieliby to zmieniac. |
Cytuj:
|
Z tego co wyczytałem to non-pvp zones nie będą działać na tej samej zasadzie co pz, czyli raj dla bociarzy robiących runy...
...choć z drugiej strony takie tereny naprawdę przydałyby się na pvp enforced xd |
Moim zdaniem to nie żaden ukłon w stronę boterów. Jak już coś to ukłon w stronę nowych graczy którzy na 10 levelu są zabijani w sklepach z runami itp.
Myślę, że chodzi oto, aby nowi gracze nie zrażali się do tibii po 1h grania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cipsoft stworzyl system wymagajacy tygodni treningu, teraz ( wreszcie ) tworzy mechanizmy go wspomagajace. A system chroniacy graczy w miescie ( ktore w zdecydowanej wiekszosci gier rpg jest miejscem odpoczynku, odzyskiwania sil i zakupow ) jest calkowicie naturalny i dziwne jest, ze dopiero teraz sie na niego decyduja. |
Jestem przeciw, jak ktoś chce być bezpieczny niech gra na non pvp
|
hehehehehe carlin bez stosów trupkow pod depo :cup::cup::cup:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |