![]() |
Problem Po UpDate
Witam.
Mam Problem z uruchomieniem Tibi po upadte z tibi 8.41 na 8.42. :( Chodzi o to ,że gdy włączam Tibie ona sie wogóle niewłącza. A kiedy właczę ją np. 6 razy to wyskakuje błąd ze mam już włączoną Tibie, pomimo iż niejest włączona. Próbowałem różnych sposobów od przeinstalowania Tibi na wszystkie dyski, i teraz nawet gdy ściągan np. Clienta pod Tibie 7.6 tez się coś takiego dzieje. ;( Proszę o pomoc. Z Góry dziękuje. :) |
ctrl+alt+delete i zobacz czy masz włączony proces tibia***** jak tak to wylacz je wszystkie i sproboj jescze raz.
|
alt+ctrl+delete --> procesy --> Tibia***** jeśli to masz to kliknij na to lpm i zakończ proces
|
Własnie niema Tibi w procesach i Mam bład "Error Code 22" ;p i Ta tibia jesli ja wlacze odrazu sie sama wylacza ;d
|
Proste i Logiczne Odinstaluj Tibie i Zainstaluj na nowo ;p
|
Robiłem to chyba z 20 razy....
|
A masz neta?
|
to chyba z kompa cioci by nie pisal nie ? xD
|
może za słabego kompa masz na tibie
|
Cytuj:
|
a masz sciagnietego patcha ? bo teraz jest wymagany , i jesli ktos ma viste to musi sciagnac recznie a jesli ktos ma xp to mu sie aktualizuje automatycznie
|
xp sa rulez dla tibi i dlatego nie zmienilem na viste ! :D
|
@up sv_musk 1 plax
@topic sciatgnij clijenta z strony tibi pl / com |
Tak to napewno Error Code 22. Antyvira juz wylaczalem tez i lipa. Ale widze że niemam wyjscia. Robie formata ; ]]
@up piotr66642: niemam zaslabego kompa : ] bo przed upem normalnie chodzilo i wgl. x] |
Mam podobny problem Tibia działała mi normalnie tylko przez 3dni:|...otóż gdy włączam klienta Tibi pokazuje się on w procesach ale nic po za tym nie ma okna Tibi...kolejny bezsensowny patch kolejna kupa problemówX(
|
@up
A ile masz lat? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:54. |