![]() |
SS`ki okey. Musimy sie razem na drag hunta wybrac ;] A tak apropo to co ty fragi kolekcjonujesz ? Skullhunter ? Trzymaj sie i lvl`uj dalej ;]
|
No niezle niezle, gratz lvl
Swego czasu tesh gralem na Aurea ale przenoshe sie na Arcania Zdjecia mogly by byc bardziej uporzadkowane i wyjasnione - chodzi mi o to ze nagle ICy zmiania sie w Kafara :P btw. w jaki sposob namelocka dostales??:> tesh chcialbym dostac i nie wiem czy mozna tka poprostu poprosic czy co :P No i gratz wybitych n00bkow :P |
Zapomnailem dodac :P
Of course mialem name locka bo squall to szkwal po ang. :/
|
Gz ;]
Spoko SS'ki x] Aurea ROX ! x)
|
Ladnie, ladnie. Na 1 screenie nawet widac mojego druta -Vassoxa ;pp
P.S. Molta - ciebie czasem w RL Miotla nie nazywaja - chojnice rulezz!! |
heh.. Icy spoko troche kiepskie ale niech beda
<Lord Motizu> xD |
Nice ssy:P.Gratz adv i loota. TO wszystko :D
|
spoko ssy ale troche kiepski eq... :confused:
|
Ładnie oby tak dalej i pokazuj wiencej ss
na jednym ss z gsem jestem iceman the'dragon ;) |
Cytuj:
|
Muahhahaha
MUAHHAHAHAHA x2 boze kafar co za eq !!!! LOL ja na hibernie (hail) mam lepszy sorciem 23lvl !!! :baby: :baby: :baby: 8o 8o :D :D
|
Cytuj:
Gratz lvl'u. Elysia knight of dreams jest fajna (znam ja, niedlugo chyba ujzy rookgard :( przez mala konfrontacje). Hail Aurea!!! Aurea Rox!!! |
Fajne ssy :)
btw. Nieoplaca sie blokowac smokow !! nie rob tego ... :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehh ludzie nie czepiajcie sie eq. Jak gralem na aurea to mialem podobny na 25lvlu(k-armor, plate legs, dwarfen axe, dwarven shield, steel helmet).
Na aurea jest(bylo) ciezko cos qpic przy takich cenach.( @Topic Fajne sski nawet. Btw. Trade items from Aurea to Isara. |
Cytuj:
żenada |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
...:::IDIOTA:::... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |