![]() |
Nasz Postacie
Wpisujcie tutaj swoj nick(jak ktos che) w grze pozniej świat w jakim gracie ,nastepnie lvl,skile <lub maglvl>,oraz jakie sprzet posidaci i jak profesja
<....>Danubia,Pally23lvl skile 67/50 K set ,Warrior helmet, Kusza Oczywiscie jak cos wzrasta to edytujcie. Unikniemy tak to wielu nie potrzebnych tematów!!! Mniej pracy dal modow. |
Cytuj:
|
Hie Hie !!! Rzeszu Ale nabijasz posty!!! ;)
Kahlan from Andydrill lv 16 mlv 8 Danubia Scale arm (do 20lv bede nosic "oszczednosci") Stell helmet Bow Brass legs i Buciki oczywiscie Nikeeee ;D |
Nicku Ci nie podam (doświadczenie z Gery)
Knight 28 lvl Skille 67/62 k set, warrior helmet, dragon shield, k axe, boots :P Libera ->Venore Druid 22 lvl 32 mlvl skille 19/21 Noble Armor, Plate Legs, Crown Helmet, Guardian Shield Boots. Libera ->Venore Pall 16 lvl Skille 58/42 Plate Set, Steel Helmet, Bow, Boots Libera ->Venore |
Knight
11 lvl 2 mlvl Skille 42/38 p-set, steel helmet, dwarwen shield, scimitar, boots Lunara-Ab'Dendriel |
Ja podam tylko mojego knight
27 lev knight (elite juz blisko:P) 5 mag lev / skille 79/74 C set, W helmet, Tower shield, Fs czasem GS, czasami bohy(pozyczam) ale najczesciej stell bootsy (dostalem na swieta od mojego blood brothera :PP Nova - Carlin znalazlem literówke w temacie :P Cytuj:
|
Większość w podpisie ale co tam:
Nicku i Świata nie podam ... za dużo kasy noszę na sobie :D druid 25 lvl 36 mlvl Ab przeważnie c-helm k-set SS dragon shield platinium amulet :) A no i skille fist: 14 :D club: 20 shield: 23 dist: 15 (właśnie biorę się za trenowanie ;P) fish: ~53 |
Ech... Już napiszę. Na dzień dzisiejszy postaci:
~rycerz 33 lev, 69/67, 5 mlev equip: c-arm, k-legs, vamp-shield, w-helm, scarf :P, walczę póki co fire swordem. Best hit: 136 na guardzie (nie mam screena, niestety :( ) ~palek 24 lev, 57/42, 10 mlev - po dużej ilości śmierci, głównie na PoH-u i w okolicy z powodu lagów. equip: p-set, steel helmet, a walczyłem albo kuszą albo łukiem; różnie. Best hita nie podam bo ani nie pamiętam, ani nie byłoby się czym chwalić, gdybym pamiętał ;) ~druid 21 lev, 19/22, 34 mlev, fishing 57 equip: p-set, c-helm, ss, d-shield. Best hit: explosion 107 (na stronie), a niezarejestrowany strzał z sdka nie pamiętam, ale okolice 200-210. Moje postaci są co prawda w podpisie, ale ten się zmienia, więc podaję to, co mam na dzień dzisiejszy, 6 stycznia 2004 roku o godz. 00:14 :) |
Temat został zrobiony w cewlu nabicia se postów. Poza tym może to wykorzystać jakiś PK (wśród polaków niestety jest ich wielu). Proszę o kasację tego tematu.
Sorka za offtopic |
Daltego napislem ze jak ktos che to niech poda nick
A co do nabijnia to sam nabijasz |
Narazie taki temat nie jest potrzebny... IMHO kiedys, gdy nie tak łatwo było znaleźć Polaka na tibii, miało to jakis sens... ale teraz? Na kazdym kroku słysze KUR** :/
Na dzień dzisiejszy zamykam~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:32. |