![]() |
Wiem jak trenic knightem ale...
Jestem knightem w miescie carlin dowiedzialem sie z tąd ze najlepiej trenować z innym graczem (najgorsze rzeczy i lać sie) ale zawsze jak zaatakuje kumpla to jestem pk i wszyscy biegaja za mna i mnie zabijajajak ich unikac i jak dlugo trzeba czekac az czacha zniknie a moze da sie tak trenowac by tej czachy nie bylo
|
Da sie trenowac bez czachy. Wystarczy ze klikniesz na niego prawym przyciskiem i wybierzesz "invite to party". On musi to potwierdzic i jak zobaczysz kolo niego zielona czache to mozesz spokojnie go atakowac i nie bedziecie miec skulla.
|
Widze, że jesteś nowy. No więc kilka rad:
Po primo lepiej przeprowadź sie z Carlin do Ab. Dalczego? W Carlin ciężko przeżyć. Bardzo dużo PK. Pamiętam, kiedy moją pierwszą postacią treniłem w Carlin (Hiberna). No klepiemy sie, aż przyszedł jakiś sorc... coś koło 50lvl, z summonem, Orc Warrior, czy coś w tym stylu. Zabił nas obu. Od tego czasu mieszkam w Ab. Dużo bezpieczniej. Po secundo nie wiem czy nie lepiej jest trenić na jakichś słabszych stworkach... Rotworm na przykład. Przy okazji jest z niego całkiem niezły loot. |
" jak dlugo trzeba czekac az czacha zniknie "
skull znika po 60 sekundach, czyli kiedy znikaja ci mieczyki Jak chcesz wyjsc z party mozesz to zrobic dopiero po 60 sekundach od zaprzestania treningu.klikasz na partnera(siebie?) a nastepnie "leave party" |
Cytuj:
@up klikasz na siebie i leave party :> |
no tylko jak isc do jakiegos ab i co tam zrobic zeby tam zmieszkac
:baby: |
Cytuj:
W celu zarejestrowania się jako mieszkaniec Ab'Dendriel musisz przejść przez Labirynt (co nie jest sztuką łatwą za pierwszym razie, do tego potrzebujesz machete. Nie, nie ma tam żadnych potworków). |
LoL
Cytuj:
|
Trein
@ Obserwacja
Trenie od jakiegos czasu <mój first knight> i z moich obserwacji wynika ze skills % skacze szybciej gdy treni sie z Mobkami, a nie z innym graczem. @Skoro jestes w Carlin i masz rookowe skille lub ponizej 52/52 tren na Trolach a potem przenies sie na roty.Jednak bezpiecznej jest w Ab mało rozrób itp. i blisko do Expowisk. |
skille mam 28 w sword i 24 w shield a tak wlasciwie z kad wziac machete ja mam malo forsy a nie wiem z czego to wypada i gdzie to wypada :baby:
|
@up
odpowiedz na to masz na stronie... klikasz na machete i masz wypisane skad wypada klikasz na potwora z ktorego wypada i masz napisane wszystkie jego cechy wlacznie z tym gdzie wystepuje |
Cytuj:
|
no fajnie tylko dowiedzialem sie ze maczete znjduje sie u orc spearman a jak nacisnelem jego cechy to przy wystepowaniu pisze brak danych :( powiedzcie mi gdzie moge ich znalezc kolo carlin
|
np. W zamku kolo Ab na polnocny zachod od Ab.
sory za nie edytuje poprzedniego posta ale troche za wysoko byl.. |
Spearmen (razem z orkiem i warriorem)respawnuja sie na drugim poziomie pod foldą, uważaj bo tam jeszcze slimy są. Jest ich dosyć sporo (spearmanów) wiec albo znajdziesz machete z ciala lub zalegającą gdzieś na ziemi :)
|
Cytuj:
uwierz mi, nie trzeba miec skilli 52/52 zeby trenic na rotach tak normalnie to na trolach do 50+skila to jest nienormalne ale kazdy robi jak chce:P |
Po pierwsz czacha znika po miej wiecej 5 minutach mozesz trenowac bez czachy jesli klikniesz na kumpla i dasz inwite to party jesli masz tibie clasik to naciskasz ctr i lewy przycisk w tym samym momencie wtedy wysuwa ci sie maniu w kturym masz napisane inwit tu party lub atack lub fallow wybuerasz oczywiscie inwite tu party jesli nie masz tibi clasik to naciskasz lewy przycisk na czlowieka i dajesz inwite koniec teori darwina
:baby: |
Cytuj:
co ty nie powiesz, czacha znika po 5 minutach???? ;o |
Cytuj:
no coz... swobodnie na rotach trenic mozna juz od skilli 35/35 z hatchetem na full def... oczywiscie mozna wczesniej, ale bedziesz zbieral wiecej obrazen oraz slabiej ci bedzie szedl shielding. ja osobiscie dokladnie w tym momencie trenie sobie na rotach na darashii ze skillami 47/46 uzywajac axe i lejac roty na full def. trolle sa strasznie miekkie i maja ta bardzo nieciekawa ceche ze uciekaja... |
Nie wiem czemu mówicie ,że w ab jest mniej pk w carlin jeszcze nikt bez powodu mnie nie zabił.A co do skilli to prawie ciągle treniłem z kumplem Don Kurczak.
@off topic Yooo Rendarn myślałem ,że ty grasz jeszcze w Ragnarok'a ale jak grasz w Tibie dobry wybór. Jak się pomyle ,że to nie jesteś ten Rendarn z ro to sorry ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21. |