![]() |
fala idiotów
Od około 2 dni, co nie wejde na CSa po teamach latają debile zabijące swoich/zjeżdżające ich do x hp.
I choć z założenia admin nie jest niezbędny, bo jest opcja bana, to jak wiemy - nie działa ona. Czy można coś z tym zrobić? Niestety od 2 dni nie udało mi się przez dłuższy czas spokojnie pograć, bo za każdym razem trafiało się jakieś małe cholerstwo, które potrzebuje się wyżyć... I to w najgłupszy możliwy sposób. |
Dziwne, bo jak ja gram to czegos takiego nie ma :D
|
Musisz pisać na steam/gg adminom żeby wlazli i dokonali deratyzacji!
|
Najpierw muszą mi podawać swoje steam id :P
Obecnie mam tylko Pestke i Droma. Miałem jeszcze ciebie, ale z jakiejś paki wcięło cie z mojej friend listy O_o Poza tym - jak zauważyłeś - i tak piszę o to. Gorzej, że po wczorajszym czyszczeniu bodajże 20 minut później przyszedł kolejny idiota... |
Dlatego trzeba być wytrwałym i wytrwałym być trzeba.
|
@eerion
Masz jeszcze mnie, ale ja ostatnio rzadko na steamie siedze... jak coś wal na gg: 6793528 |
lap jeszcze moje gg 9112023
|
Chcę podkreślić _______________ iż ten problem ustał, lecz Nastał podkreślam _________________ xD, fala idiotów, którzy obrażają innych graczy i to jest nie do wytrzymania, nie będę podawał tu nicków jak na razie... bo jest to tylko 1 osoba.
A i zapomniałbym, mogło by powstać subforum gdzie zgłaszamy skargi na graczy, którzy są wręcz wstrętni (tacy co zachowują się jak 12'to latki) pozdro nie ogarniam-RR (RR.Nie.Jestem.Hardkorem) |
Wiesz gdzie mnie szukac :D
|
Proponuję przykleić ten temat pod Regulamin :D Pozdro All ;)
|
też tak miałem że zabijali swoich, nawet dziś tak było
a po drugie to też są krzyki, puszczanie różnych utworów itp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:59. |