![]() |
Sonda
Zapewne wielu denerwuje taka sytuacja kiedy expimy a tu nagle podchodzi ktoś i zaczyna bić nam potworki. Szczególnie takie sutuację można zaobserwować na wyspie nowych i na serverach no-pvp. Tak być nie może a przynajmiej nie powinno. Pewnie moja propozycja zostanie różnie odebrana, ale trzeba coś z tym zrobić bo owych osób jest coraz więcej. Wiec przejde do sedna sprawy:
Moim zdaniem potworka powinna móc bić tylko ta osoba którą on akutalnie atakuje dany potwór np. Grasz x i y biegną na Dragon Lorda (DL'a) i ów DL zaatakuje gracza x wtedy grasz y nie będzie mógł zatakowac. No ale sa wyjątki kiedy grasze chca isc na wspólnego hunta lub jak coraz cześciej się zdarza na Bossa. Wtedy rozwiazaniem sa party, gracze ktorzy sa w party moga atakowac tego samego potworka jednoczesnie. Umieszczam tu na tym forum aby poznać wasza opinnie na ten temat zanim umieszcze to na forum tiba.com. UWAGA! KOPIOWANIE LUB JAKA KOLWIEK FORMA FAŁSZOWANIA BEZ MOJEJ ZGODY JEST ZABRONIONA!!! |
Litości! Tibia to gra MMO -.-
|
Tak było jest i będzie. Jestem na nie po co ułatwiać już i tak łatwą grę kup pacc 3/4 expowisk jest pustka i nikt ci się nie wje**e.
|
Głupi pomysł.
|
Pomysł do bani ;)
Koleś x bije se dragon lorda, ma go już na czerwonym życiu a hamski gracz y wbija na jego resp i przesuwa gracza x stając jednocześnie naprzeciw pyska dla. Dragon Lord bije jego on spokojnie sobie go dobija i już ;) Pomyśl zanim coś napiszesz i zacznij zmieniać świat od siebie :o @down Czlowiek pokroju autora? ;) Czytanie zrozumieniem się kłania |
@up
eeeeee... WTF?? |
Cytuj:
|
@up
Lepiej bym tego nie nazwał ;) |
Cytuj:
KS'owanie było, jest i będzie nic na to nie poradzisz |
Mam lepszy pomysł:
Zapewne wielu denerwuje taka sytuacja kiedy expimy a tu nagle podchodzi ktoś i zaczyna bić nam potworki. Szczególnie takie sutuację można zaobserwować na wyspie nowych i na serverach no-pvp. Tak być nie może a przynajmiej nie powinno. Pewnie moja propozycja zostanie różnie odebrana, ale trzeba coś z tym zrobić bo owych osób jest coraz więcej. Wiec przejde do sedna sprawy: Moim zdaniem potworka powinna móc bić tylko ta osoba którą on akutalnie atakuje dany potwór np. Grasz x i y biegną na Dragon Lorda (DL'a) i ów DL zaatakuje gracza x wtedy grasz y nie będzie mógł zatakowac. No ale sa wyjątki kiedy grasze chca isc na wspólnego hunta lub jak coraz cześciej się zdarza na Bossa. Wtedy rozwiazaniem sa party, gracze ktorzy sa w party moga atakowac tego samego potworka jednoczesnie. Umieszczam tu na tym forum aby poznać wasza opinnie na ten temat zanim umieszcze to na forum tiba.com. co o tym sadzicie? |
Nie dość że było 100 razy to jescze głupi pomysł..
Poszukaj & pomyśl zanim coś napiszesz, zresztą pewnie zrobiłeś ten temat pod wpływem tego że ktoś ci zabił twoje trolle na których skilowałeś ? :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |