![]() |
Czego słuchacie......
podczas treningu/ezpienia/huntu??
Odpowiadając: Słucham Metalu (póki co Metallica, Iron Maiden, Megadeth, ale ściągam tez inne) |
Slucham hip-hopu (wwo, druzyna a , trzeci wymiar,gramatik.......)
|
ja powiem ogólnie Hip-Hop takie inne to Linkin Park, Iron Maiden, itp. itd.
Zapomniales dodac w sondzie Radia :D w kafejkach najczesciej muza z radia leci :D |
No wlasnie
www.radiosfera.pl |
To sie mieści w Inne :PPP
|
Rock , rock i jeszce raz ROCK (Yea, Rock rulleeeeez :) )
Ulubione : Linkin Park(On respect ;) ) , The Rasmus , Nickelback, i The Offspring :) Czasami jakieś reeage ale z żadka (Sean Paul), ew.pop :) , a jak to nic nie daje ---> www.rmf.fm Polecam :) The end |
Ja słucham HipHopu polskiego i zagranicznego, R`n`B, reggae i takich tam.No ale rockiem też nie pogardzę czasami.Jak np. jestem na jakimś dynamicznym huncie albo coś :P Ogólnie zdarza mi się różną muzę słuchać.Czasami tez radyjka posłucham.No a czasami słucham dźwięków ciszy jak mam lagi:P Wolę nie włączać wtedy WinAmpa bo tylko większe lagi daje.
|
Zaznaczyłem "inna" - słucham muzyki z filmów (Gladiator!!), co fajniejsze tracki z niektórych gierek. Tak z płyt to nie :)
|
Ostatnio u mnie w mp3 METEORA LinP wymiata :)
I zostaje przy niej kawałki sa świetne po prostu |
Metal (IM, Summoning, Iced Earth), muzyka celtycka (Loreena McKennitt, Michael & Jeff Danna), muzyka średniowieczna (co się uda w otchłani dysku odnaleźć) i czasem ambientu (Arcana). Ogólnie to wszystko co nie ma wokalu i może służyć jako tło do gry, ze szczególnym nakierowaniem na muz. średn która całkiem ładnie potrafi stworzyć klimat [o ile w tibii jest jakiś klimat jeszcze :/]
|
Ogolnie slucham hip-hopu polskiego ale zdaza sie ze natrafie na linking parka maj nawet fajne kawalki :D
|
Thrash Metal - Slayer, Sepultura, stara Metallica
Death Metalu - Cryptopsy, Heaven Shall Burn, Dying Fetus Jakiśtam grind-core - Anal Cunt~ Troche Black Metalu - Emperor, Marduk, Rotting Christ Hip-Hop - 52, O.S.t.r, ostatnio Tymon i inne~ |
Eh, musiałbym wrzucić listę z winampa
ogólnie starsze klimaty lat 70,80, 90 troche nowszych ... starszy polski rock ... <żart> no i Arka Noego :D </żart> |
|
.....................................
|
ja robie mixy, potem ich slucham....
ostatnio polaczylem nirvane deep foresta i gregorianow....:D teraz leci u mnie mix: braveheart + in the end + chryzantemy zlociste8) i kto bedzie lepszy, kto?? |
Techno RULEZZZZZZ !!!!!1
Tylko Techno. |
Nie będę mówił, co myślę o techno i hiphopie...
Ja słucham zasadniczo rocka, z różnymi odchyłami zarówno w kierunku lekko popowych piosenek, jak i w stronę metalu, a właściwie tylko jednego zespólu - Metallica (ale stara) |
Ja slucham najbardzej Linkin Parka ale jakis hh tez wpadnie np enefis - nie chce swiata naprawiac lubie obydwa gatunki ale glosowalem na rock :D
|
Ja słucham
-heavy metalu (Iron Maiden, AC/DC, Deep Purple przykłady można by mnożyć jeszcze długo:) ) -punka(Blink 182, Offspring, Ustęp Babciu Miejsca, Sabała Bacała Oj) -indusrtial metalu (Rammstein, HER) - czasami Pudelsi I to by było na tyle :P O HH nie chcę się wypowiadać... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:16. |