![]() |
280ms "zabija" 180rp Non-Pvp
|
całkiem w pyte ;s
|
Mam pytanie czemu mi nie odtwarza filmu mam tibiacam tv i nic jak ktos moze niech napisze co trzeba miec
|
Nie można się bić to trzeba w inny sposób sprawy załatwiac..
|
Cytuj:
|
Naprawdę ładna akcja :o
|
Cytuj:
Ja bym się śmiał jakby ten typ poszedł ubić tego rpka i sam padł ;d |
Widac wlasnie na tym filmie jak pallek sie slabo leczy. Nie dosc ze ten koles byl msem to latal na hp i na lajcie sie wyuhiwal8o a ten rp.... no sami widzieliscie co z nim bylo....
|
Łatwizna, wiedział co robi i robił to dobrze.
|
No fajnie to wykombinował
|
Cytuj:
Swoja droga mogl uciekac w prawo i dac levitate na krzyzowke. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@2up Widocznie nie wzial tarczy just power bolty : X + manasy strongi = maly komfort wyleczenia takiego combo. Byl bez szans. Co ture mial coraz mniej many. |
Vasth, jesli faktycznie nie mial tarczy i gwiazdek to tym bardziej nie jest mi go szkoda :) Moze sie przynajmniej czegos nauczy.
|
Jak widzial ze typ libacje mu robi to czemu nie wy*****al z polany levitate'm tak jak ChachaŁ napisał... zjebal sprawe a ms ladnie ogarnal.
|
Cytuj:
|
swe maja haushuash
polaczki maja daszCosDaszcos?daszCosDaszcos?daszCosDaszcos? a br maja swoje "hehe" aka padaka OAUDHKASLHDGUTilushbaldihgasaispdiajs i stosuja to dosc czesto, a przyznam ze bardzo irytuje |
jak chcę obejrzeć filmik wyskakuje mi cos takiego "Out of Memory"
Pomocy!! |
Cytuj:
|
Honera ssie.
Buldokana nigdy nie szanowały polaczki, i szanować nie będą. Tak naprawde to on nic nie potrafi, tylko 15h dziennie napierdzielać w Hoty. Jedyna warta uwagi legenda Honery to Karimmar Chael, lepszej nie będzie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |