![]() |
Skille nie rosną :(
Witam.
Jestem knightem 8 lvl na Nebuli i mam dość poważny problem. Otórz skilowałem z 30min. z trzema trollami i zaden skill mi nie podskoczył, ciąglem mam 17% do 17 Sword i 9% do 18 Shielding. Nie wiem co robic. Prosze pomórzcie mi jak najprędzej bo chce sobie poskillować!!:( |
odp
po 1 musisz trolle bic po 2 musisz zadawac 1 blood hita na 30 sec aby skille rosly po 3 musisz bic ze sworda aby skillowac/trenic sworda pomoglem?
PS: do shieldingu potrzebujesz tarczy ;] |
To 2 nie wiedziałem a o tarczy to właśnie np. 3 trolle mnie ciągle waliły przez te 30min nic nie podskoczyło. Jak wpadłem na maina to skil podskakiwał ale co jakiś czas ( nie tak jak zawsze, tylko po kilku minutach nagle o kilka procent ) a teraz ciągle stoi w miejscu od 30 min!!! To się dotyczy Sworda i shieldingu!!!
|
Pytanie zasadnicze, atakujesz trolla tak, żeby tracił hp?
|
|
Zasada treningu jest prosta.
Masz 3 typy uderzeń: Blood Hit - widzisz krew, czyli cios trafił w cel Chmurka - trafiłeś w tarczę potwora Żółte kreski? - trafiłeś w pancerz Teraz tak, jeżeli chcesz, aby skill leciał systematycznie, musisz trafiać w potwora co najmniej raz na 30 chmurek, jeżeli po 30 chmurkach, dalej nie zadajesz blood hita, w tym wypadku następuje blokada skilla. Musisz robić tak, aby zadawać blood hity, w miarę jak najsłabsze, ale w odstępach o co najwięcej 30 chmurek. Pozdrawiam. BaxCrow. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |