![]() |
Młotek
Słyszalem, o mlocie kowalskim.
czy to prawda, i jak można go miec? 8) |
powiedz jak sie nazywał ten młot
ja widziałem : iron hammer draggon hammer battle hammer war hammer wooden hammer i moze cos jeszcze |
jest taki molotek kowalski i go nawet widzialem ale to tylko dla ozdoby tak samo jak jest maly drewniany mloteczek
|
Cytuj:
Wyglada jak Iron Hammer. Mozna go zdobyc w quescie. |
Dzieki. O to chodzilo... 8)
|
21:13 You see a giant smithhammer (Atk:24 Def:14).It weighs 68.0 oz.This cyclopean hammer seems to be an awesomesmithing tool.
Jesli o to chodzilo to powiedzialabym ze to wyglada jak battle hammer-mam takie dwa nawet. Co do tego ze pochodzi z questa to sie zgadzam:P |
To jest oficjalna strona Tibi wiec quest spoiling jest zabroniny, mozesz jedynie znajomych sie pytac o questy na privie.
|
On wyglonda jak battle hammer a nie jak iron:P
|
Cytuj:
|
@UP: Przysiągłbym że widziałem jak ktoś napisał coś nie za bardzo(za dużo), moze modek wykasował?.Ale tego posta dalem późno w nocy mogło mi sie coś powalić. Bardzo przepraszam jeśli mi się coś powaliło.
|
Tez mam taki mlotek tylko co on robi?
|
A jak mowa o kowaldach u mlotkach to na tibii pl w dziale przedmioty jest kowadlo i waga, ale jak probowalem wziac sobie kowadlo to sie nie dalo. Czy jest gdzies kowadlo ktore mozna wziac?
|
Spróbuj na realu to bedziesz mial odpowiedz... 8)
|
OFFTOPIC: Za ile można by było sprzedać iron hammera? Nie chciałem zakładac nowego tematu dla takiej błahej sprawy (pewnie tylko w depo miejsce zajmuje).
|
Iron Hammera zadnemu NPC sprzedac sie nie da, zaden grac tez raczej tego nie kupi - zero przydatnosci bojowej, a ozdoba taka sobie :)
|
Nie każdy może się też pochwalić tym, że go ma :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:59. |