![]() |
Galerianki.
http://www.megavideo.com/?v=0JDZKSEO
"Galerianki" to krótki, bo trwający trzydzieści minut film opowiadający o życiu nastoletnich gimnazjalistek, które spędzają czas w centrach handlowych szukając facetów, którym oferują usługi seksualne w zamian za pieniądze i inne gadżety. Film ukazuję drogę normalnej dziewczyny do galerianki, ponieważ nie była akceptowana przez środowisko. Polecam obejrzeć, oraz ciekawi mnie - czy ktokolwiek z was spotkał się z tym zjawiskiem w swoim otoczeniu? Nie mówię, że w kręgu swych bliższych znajomych, lecz chociażby w szkole? Czy uważasz, że problem należy nagłaśniać czy bagatelizować i jednocześnie uciszać? Film wywarł na mnie wrażenie, osobiście nie zauważyłem, że takie coś ma miejsce - a jak jest w waszych regionach? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Znam, oglądałem, widziałem. Te co znam oddawały się by "podnieść" swój status społeczny:) Ba, nawet jeden chłopak się znalazł... Piękna mam okolicę: D
@down W prawie każdym kawałku na OCB są te wstawki. Żałuje bo w instrumentalu psują klimat... |
Osobiście nie znam, wiem jednak o takich w niedalekim otoczeniu.
Film oglądałem już dawno, po wyśjciu albumu OSTRego. Tam 'skity' są wzięte z tego filmu, przesłuchaj chociażby kawałek 'Sam to nazwij'. @down to jest wg mnie tzw słowotwórstwo |
O boziu, CP!
Nie spotkałem się z takimi przypadkami wśród nastolatek, a słowo z nazwy tematu pierwszy raz widzę na oczy xd btw. kolesia od oświetlenia w tym filmie zabić to mało ;; |
Cytuj:
@top: nie spotkałem się. |
@up
A chciałbyś, żeby tak twoja córka skończyła? @top Spotkałem się z tym problemem... w gazecie. ;d |
UP.
Jakby ją dobrze wychował to by do tego nie doszło. TOP. Nie spotkałem się. |
Nie spotkałem się, szkoda. ;/
|
Nie spotkałem się.Ogólnie fajny film!
|
Nie mam nic przeciwko- panowie zadowoleni, dziewczyny też, więc w czym problem? Niektórzy są przerażeni, że teraz już gimnazjalistki uprawiają seks itd. Świat idzie naprzód, średnia wieku inicjacji seksualnej ciągle maleje i nie ma co płakać nad młodymi panienkami które chcą dobrze wyglądać ; )
PS We Wrocławiu tego pełno... Galeria Dominikańska, Magnolia, Arkady, Pasaż Grunwaldzki, wystarczy przejść i się rozejrzeć wokół... Film dobry, całkiem realistycznie pokazana sytuacja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Jutro będą to nazywać 'sportem narodowym'. @2xdown Nie, w Szwecji już tak jest. Patrz: http://www.filehurricane.com/photo-viewer/1665 |
Spotkałem sie z takimi 'chetnymi' szmatami. Z tym ze narobilem jej na cale centrum (stary browar) obciachu ze juz sie pewnie nie pokaze tam xD Nie szanuje takich uposledzonych zer. Ale tak patrzac w ogole na dziewczyny lat 90-99 to to pokolenie jakies zjebane jest. Przynajmniej w Poznaniu, z bloków, dzieciaki sa jakies uposledzone. Niewiem czy MTV i inne tv, gazety namieszalo we lbie czy co....
|
Grue, nie mylisz się.U mnie ostatni normalny rocznik to 88, moze 89.. I trafiłeś! TV...
@Shan~ Czyżby tylko Polacy byli takimi dewiantami?: > |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja ogladalem ten filmik kilka miesiecy temat i akurat jakis czas pozniej bylem z kumplami w galerii, zaczepily nas 2 małolaty, które wyraznie szukaly **** do dupy, strasznie sie narzucaly.
Tez tak jakos mi sie wydaje, ze te mlodsze roczniki od 90 wzwyz jakies po****e sa, we wczesniejszych sa takze takie wyjatki, ale w tych pozniejszych to juz jakas plaga. @up A nie probowalbys corce pomoc z tego wyjsc, tylko odrazu powiedzmy po 2 przypadkach, odrazu bys ja skreslil? Myslisz, ze tak latwo wlasne dzieci odtracic? |
imo,bardziej spotykanym przypadkiem są dajki pod dyskotekami
|
Po co jakieś głupie słowotwórstwa, jak mamy komplet słów - chociażby "kurwa".
/care |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |