![]() |
Hity druida
Mam pytanie do h lvlowych druidów. Na około 70 lvl-u i 60 m lvl-u Elder druid po ile będzie bił w dl-a (+10 % ice) z exori frigo?
|
Miałem druida, ale lvl 30. Z tego co się orientuję to waliłbyś po 180 ? Chyba gdzieś tak od 180 - 220. Sprawdź. Najlepsza metoda :P Pozdro.
|
według kalkulatora na http://www.pskonejott.com/calc_magic.php
bił byś od 108 do 160... czyli jeśli ma +10% ice to max hit był by 176... oczywiście jeśli wierzyć kalkulatorowi B) |
Z tego co wiem ten kalkulator jest już nieaktualny ;).
|
120-140
a z icicle 140-170 moze i by weszlo |
nie wiem jaka granica dolna dokladnie ale 130-180
|
Cytuj:
|
On nie mowi o swoim druidzie..Czytanie ze zrozumieniem xd
|
sry zle przeczytalem
|
up@ jest bardzo mozliwe ze 30 druid uderzy z exori frigo za 150+ jak bys chcial wiedziec od sily czarow zalezy tylko magiczny poziom :d Wiec taki 30 druid z 65 mlvl? spokojnie bedzie ciskal w dragi po 150 z exori frigo nawet mam kolege ktory ma 38 lvl bodajze i 62 mlvl jego best z frigo mowil ze okolo 180 :d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Anyway, kolo 180. |
Wedlug mnie to lvl wogule nie wplywa na dmg, czy z male, czy z magi, czy z czego kolwiek. Mam knighta, z widac obok jakimi skilami i moj best hit to narazie 406 z avegera w draga. Wedlug was, logicznie myslac, taki EK jak Lord Paulistinha (niewiem jak sie to pisze) majac 440 lvl musial by miec porownujac domnie jekies hity po minimum 700-800 jesli by mialo rosnac dmg wraz z lvlem a wiadomo ze takich nie ma... <-- jak dlamnie czysta bzdura ze hity zaleza lvla.
W male liczy sie skill a w hitach drutow czy sorkow tylko mlvl. Pozdrowki |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
jak sie nauczysz matematyki to moze odpowiesz na pytanie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |