![]() |
Zmiany w systemie pvp
http://forum.hunted.pl//showthread.php?t=9453
Co o tym sądzicie ? Jak myślicie jakie zajdą zmiany. Czy KUR*A schrzanią jescze możliwość "random pk" i exive ? Omfg. Wiadomo dzieci padają i nie kupują pacc to trzeba to zmienić.. Ale czy nie ma serverów non pvp ? -.- szczególnie kiedy po ostatnich banach i zmianie polityki prywatności nie są przepełnione.. |
Jeśli zrąbią pvp to już koniec tej gry... Ja też dużo razy padłem od innych graczy, ale nie mam do nikogo żalu. To jest właśnie urok tego typu światów.
|
To graj w domino.
|
Hmmm...rzeczywiście trudny i kontrowersyjny temat. Jeśli osłabią możliwości PK, to część graczy zrezygnuje, bo nie będą już mogli w taki sposób zabijać słabszych graczy. Z drugiej strony, jeśli zwiększą możliwości zabijania na PvP, to też część graczy zrezygnuje...
Jedno jest za to pewne: W letnim update nie będzie zmian w systemie PvP (można wywnioskować z textu, prace są na razie w toku), za to ciekawi mnie co to będzie. Może zajmą się tibijską gospodarką? |
Chu*** jak zmienią tą exive ;||, pvp dla mnie jest spoko, nie trzeba nic zmieniać. : )
|
hmm ja bym exivę zostawiła, ale opcjonalne "who is online" to dobry pomysł. :) tak myślę.. albo żeby być widocznym tylko dla znajomych.
|
nom popieram zeby byc widocznym tylko dla znajomych i dawac sie exivowac osoba ktore wyrazily na to wczesniej zgode. co do exivy popieram zeby ja wyjebac...
|
Cytuj:
|
Ludzie k*rwa to trzebabylo votowac na tibia.com zeby nie zmieniali a nie tu marudzicie. Gratuluje wszystkim cio*a za votowanie na "TAK" na takie ku*estwo
|
Cytuj:
|
A ja na TAK i na dodatek namowilem pelno kumpli zeby tez tak glosowali. Mwahaha.
|
Przestańcie płakać, przecież dobrze wiecie, że nadal w to będziecie grali..
|
Cytuj:
|
W końcu jakaś nadzieja na zmianę tibijskiego pseudo-pvp ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |