![]() |
Lil profit =]
Ktos sobie zaszalał ; ))
http://uploadhyper.com/file/2335/UPL...ERcom.cam.html //rav dont spoil edit, co do samej nazwy cama postanowilem byc tworczy i zmienic ze wzgledu na to ze oryginalna zdradzala co miesci w sobie cam, a jako ze wielu lubi dowiadywac sie ogladajac filmik -jest jak jest #down, masz mnie ; |
Cytuj:
@film <szczęka wisi nieruchomo : o!> |
No ładnie, ładnie... Się chłopaki dorobili^^
|
uu, no to ladnie ale kina w sumie ladnie na poczatku ogarnial:)
|
szkoda ze ofiara nie uzyla tych dstro fieldow ktore miala w bp, pewnie to by i tak nic nie pomoglo(mial rs, na sobie te itemki, wychodzi ze byl z 15min pz) ale probowac zawsze warto. chociaz jak to uzytkownicy tibia.pl pisali w ktoryms z tematow 'ja bym odrazu padl szkoda potow wastowac' <33
|
15:15 Karolo Deloro [6]: o kurwa
15:15 Karolo Deloro [6]: xD tyle na ten temat. ;D |
Hahahah, typ z rsem nosił AOLa xDD
Co do tego, ile się dorobił? bullszit. Może to się wydaje dużo po itemach, ale tak na prawdę ich cena jest teraz mizerna, to nie te czasy, kiedy wyciągałeś MPA z kolesia i byłeś 800k do przodu. Ukryty tekst:
@down No co Ty, ja go już od tygodnia widzę tak biegającego, myślałem, że typ w Plate secie śmigał : O |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
haha ostro x) ziomek w jednym momencie zamulil ale tak to ladnie pozbieral ;))
|
Cytuj:
@down ojezuumarłem xd |
Cytuj:
mimo wszystko loot niezły : ) |
@up
Pwn3d. 130 + 70 = 200 200 + 80 - 280 280 + 30 = 310 310 + 30 = 340. You fail ;-s. Film fajny, zabrakło mu ułamka sekundy do złapania Softów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Juz wiadomo czemu obowiazkowa matura z matmy nie wypali ^^
|
Cytuj:
@topic loocik zaje, jeszcze softy tam były B) głupota nosić takie eq z rs'em na 80lvlu no ale cóż... |
@wszyscy up śmiejący się z Xeveza
Widać, ironia nadal jest wam nieznanym pojęciem :< @film Zgadzam się z Rybą, to już nie taki zarobek (żeby nie było, nigdy tyle nie wyciągnąłem i nie wyciągne). |
Jasne, wszystkie błędy ortograficzne i jakiekolwiek inne zwalmy na ironię, no nie?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |