![]() |
DeathslicerY
mam pytanko, czy w tej komnacie w ktorej pojawia sie ghazbaran, respia sie tez Deathslicery czy sa one sumonowane tylko przez niego?
|
Są przywoływane tylko przez Ghazbarana.
|
mi się wydaje że nie są przez niego summonowane lecz, pojawiają się razem z nim... czyli mówiąc prościej nie ma ich tam na codzień, pojawiają się wraz z ghazbaranem lecz nie sa jego summonami B)
|
Część jest summonowana, część pojawia się razem z nim. Skąd te wnioski?
Zawsze przed zlurowaniem blokerzy trzymają przy schodach 2-3 deatchslicery które nie mogą być jego. Potem jest ich więcej, więc je summonuje, co potwierdza wikipedia. |
Czyli z tego co mowicie wyniko to, ze jak tam pojde pohuncic sobie Juggernauty to Deathslicery mnie nie zaskocza?
|
Nie zaskoczą cię. Na niektórych filmikach z Ghazbaranem dobrze widać, że to właśnie on je przywołuje, na przykład kiedy parę z nich zostanie zniszczonych.
|
Edit @: xxx
|
"zabijaja" je uzywajac przywolanych Demon Skeletonów ... ktore je "rozdeptują"
|
UP.
Może ghaz da radę je zabić?;p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Zaraportowałem twój post, gdyż czuję się obrażony. |
Podsumowujac:
1. Gdy nie ma Ghazbarana w tej komnacie nie ma slicerow. 2. Gdy jest Ghazbaran to kilka slicerow pojawia sie razem z nim po ostatniej informacji w consoli, ALE one nie sa jego summonami. 3. Ghazbaran summonuje slicery. 4. Slicery mozna zniszczyc uzywajac DSow, Destroyerow lub samego Ghazbarana. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |