![]() |
Broń dwuręczna
Mam takie pytanie, czy opłaca się używać już od 8+ lvl broni dwuręcznej? Czytałem temat Broń jednoręczna vs dwuręczna. Piszą tam że po wysokich skilach używać dwuręcznej. Więc będą z tego korzyści z bronią dwuręczna?
|
na razie bym nie polecał.. zwłaszcza, że taki 8lvl i tak expi na trollach/orkach/szkieletach... a dodatkowo zawsze wpadnie te trochę do shielda (używając jednoręcznej ofc) co na niskich skillach się opłaca (później masz 10 skilli różnicy między shieldingiem a swordem/axem/clubem), więc bierz jednoręczną + shield (zwłaszcza, że shield obniża zadawane obrażenia przez potwory).
|
odradzam uzywania dwurecznych kiedykolwiek, nie dosc ze bardziej oplacalne jest uzywanie jednorecznych to nie odstaja one zbytnio od dwurecznych
|
Zdecydowanie jednoreczne.
|
jednoreczne, chyba ze idziesz na potwory magiczne to dwuraka mozesz wziac
|
Cytuj:
Ale jeśli mówicie, że jednoręczna jest lepsza to będę ich używać:] |
wy cos pierdolicie o tym ze bedzie mial roznice w skillach, niech wbije chociaz 85/85 i zacznie expić. Bez takich skilli gra knightem jest nie oplacalna w porównaniu do ed/rp/ms.
|
A to nie jest racja, że przecież przez cały czas by ktoś używał dwuręcznej więc shielding nie jest mu potrzebny.
|
czy w ogole oplaca sie nosic bronie dwureczne? ja tam zawsze wierny jednorecznym. z tarcza sie czuje pewniej
|
Oczywiście że się opłaca . 75 lv i śmigasz z Avangerem na dragi :)) 100x lepiej niż powiedzmy mistic blade + mms .
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |