![]() |
160+ MS frosts 800k/h ;]
Jak w temacie :P
http://uploadhyper.com/download/2543...4thiisland.cam Niezly hardcore ale czy oplacalne ? :S Sami zobaczycie ;p |
Monotonia ... I tak nikt nie ogląda takich filmów tylko wszyscy wlaczaja przyspieszenie 50x ...
|
Ku*wicy można od tych frostów dostać...
|
Metoda wcale nie innowacyjna, najszybsza ale bez kitu można dostać padaczki od oglądania tego samego na 50cio krotnym przyspieszeniu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Frosty to imo jedno z najnudniejszych expowisk w tibii, sam nie potrafię tam usiedzieć dłużej, niż 2h. @down każdy ma prawo wyrażenia swojej opinii |
Przestańcie pisać, że wam przeszkadzają filmy z frostów. Zaglądam tu regularnie i ostatnio prawie w ogóle nie widać "xxx lvl at frosts", to po pierwsze. Po drugie, tak jak napisał Leon666 nikt was nie zmusza do oglądania filmów. Ostatnio to was powinny znudzić filmy z HFF, sceptre i PoI..
|
Tylko zeby to sei jeszcze zwracalo ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
2xup@
Nie zawsze : ) Ja np. poszedłem pewnego dnia na frosty palladynem wbić 2mln expa, o dziwo zwróciło się i miałem 200k na +. Chodziaż 2mln a kilkanaście milionów to jest pewna różnica.. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Zgadzam się z @up - dla mnei takie coś to totalny No-Life :S
|
lol jakie 800k?? 1.5mln per hour, a wyszlo by z 3 mln gdyby expil 1h a nie prawei 30 min, jedynie ktos by mu musial przynosic manasy i zabierac loota albo koles mogl by przyniesc se i skladac loota gdzies ;)) oprócz non-pvp bo zabiora ;]
http://img219.imageshack.us/img219/3838/uo0041.jpg hmmm tylko ze 1 godziny staminy to + 50% expa, wiec w huncie paro godzinnym wyjdzie inaczej ;P |
@up X razy speed?
nudne? tak, ale efekt konkretny |
Nic, czego nie wiemy o Okolnir.
|
Frosty nic nowego :baby:
ale coz moge powiedziec-kozak exp :] |
Prosze nie dawac wiecej takich filmikow (tylko prosze)
|
Żal mi tego filmu, typek lura sobie po 5-6 frostów i wastuje jak... z ue .
Pojedyncze frosty omija zamiast zabic z exori vis. 400 smp w 26 minut - żal, waste pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |