![]() |
Z cyklu Jest Waste Jest Zabawa czyli Full Poi Quest By EK + MS
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=85qpecp9orwb95n0
nie chce mi sie liczyc ile zwastowali ale napewno nie mało |
plik ma 1mb+ ;o zaczynam oglądać. ale jeśli to prawda, to tylko pogratulować.
|
Rotfl 260 ek bez poi haha xD Nie ma to jak bot char 100% 24h/7
|
Cytuj:
Z czego to wywnioskowałeś? |
A masz jakieś sensowne wytłumaczenie swojego wniosku? Bo mi się wydaje, że może nie chciało mu się siedzieć wcześniej na poi 4 godziny, żeby dostać softy, które już dawno ma.
|
to chyba 2 podejście ich, wcześniej padl na hellfire o ile nie mnie pamięć nie myli ; >
|
Z tego co wiem to on poi service robił możliwe, że specjalnie nie zaliczał sali żeby udowodnić to osiągnięcie.
|
Ofc, ze mozliwe, ale taki idiota jak tam wyzej musial juz naplakac o bocie.
|
Nieźle sobie poradzili.
|
Bardzo dobre wykonanie, gratulacje :)
|
:)
Oni juz mieli podejrzewam dawno zrobione poi tylko teraz wyczyscili je sobie w 2 zeby byc moze udowodnic sobie lub komus cos :) gdy wchodza na tron odrazu ich cofa gdyby nie mieli seala zalizconego to wpierw by mogli wejsc na tron :) nagrod na filmie tez nie wzieli ;)
|
Ktoś im tam poty zostawił chyba wcześniej, bo nagrywający miał jakoś ponad 100 mp, a potem znów 1k :). Niemniej gz dla nich, chyba pierwszy taki wyczyn.
|
zresupplować się to już nie problem, nie mniej jednak jest to niezły wyczyn :o
|
Cytuj:
|
I pomyslec, ze kiedys ukonczenie tego questa graniczylo z cudem. : O
Wy narzekacie na system leczenia, jak tutaj knight sam przez cale poi sie leczyl. : O Jestem w szoku. |
Cytuj:
@topic gratuluje. @offtop zaraz dzieci sie znajda 'i to ejst ta tibia, quest ARCY TRUDNY w 2 osoby zal zal zal noob omg wtf rotflolmaomg ZALAZLAZALZAL!!!!!!!! ;(;(;( DAAAASZ COS?' |
Cytuj:
Nieźle nieźle ;p Ja nadal czekam jak jakiś rp/ms/ed zrobi solo POI (bo ek to się może w dupe pocałowac :D) |
Ładnie ogarniali chłopaki, jeszcze troszke i ktoś PoI zrobi solo ;)
|
A tak apropo to podobało mi się to, że to jest 1 knight jakiego widzę, który nie płacze, że bez sio nigdzie nie idzie.
P.S Cytuj:
|
Lol poi solo. Ehe i co jeszcze? We dwoch to rozumiem, bo to jakies combo, ale solo?! dajcie se z tym siana. ; d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |