![]() |
antywir
siema
potrzebny mi jakis dobry darmowy antywir, bo AVG mnie zaczyna wnerwiac jaki polecacie? z gory thx |
Jeśli płatny, to Eset
jeśli darmowy, to nie wiem |
Moze avast?
|
Jeżeli jesteś ostrożny, to nawet avast wystarczy. A jeśli wchodzisz na wszystkie linki jakie popadną, to nawet najlepszy płatny Ci nie pomoże, szczerze.
|
avast nawet w sobie znajdzie antywira ;p
|
Avast :cup:
nie polecam NODa bo to tak obciąża CPU ,że chuj X( |
Dobrze sie czujesz?
|
@up
chyba nie avast = shit kaspersky = mialem pirackiego (torrenty rlz :cup:) ale tak obciazyl mi net ze wywalilem |
Noda polecam :) sam go mam i raz na jakiś czas są problemy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja osobiście odkąd tylko dostałem neta to używałem Avasta i jakoś nigdy na niego nie narzekałem. Wirusy? Miałem może z dwa razy.
|
Cytuj:
Cytuj:
sciagnalem smartsecurity z torrentow juz ;p |
Jeśli masz problemy z Avastem(choć to pewnie tylko jednorazowo było ;d zdarza się...) to masz jeszcze darmową Avirę www.free-av.com, ale w niej denerwują reklamy przy każdej aktualizacji, chociaż raz na jakiś czas da się znieść.
|
NOD albo Kaspersky
|
Mózg. ale nie da się go kupić :/
// Hijackthis, logi co 1 dzień. Potem skan na hijackthis.de, jeżeli wywala coś podejrzanego to w google, jeżeli faktycznie wirus, to próba usunięcia klucza hijackim, jeżeli nie pomoże, combofix, i po wirusie. |
Najlepszy płatny: ESET NOD32
Najlepszy darmowy: Avira @up Sure, bo akurat hijackthis to antywir ; > |
A może mi qrw powiesz że nie?
Ty myslisz że na jakiej zasadzie antywiry działają? Najpierw zamykają dojścia do pliku, potem usuwaja rejestry i usuwaja pliki. Hijackthis robi to samo ale ręcznie, i radzi sobie ze wszystkim, a jak nie ze wszystkim to jeszcze combofix albo avenger i problem z głowy |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |