![]() |
Vial
Siemka, mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest możliwość zdobycia pustego viala na rookgardzie? Musze gdzieś trzymać mleko żeby nie skisło :p
|
Co za problem kupić Lifefluida, wypić/wylać go i napełnić go mlekiem.
Aaa, i uważaj żeby mleko ci się nie skisiło, kiedy będziesz je trzymał razem z 50 innymi itemkami w twoim plecaku. |
@up.
Life fluid'y są już niedostępne na Rookgaard'zie, a fiolki po zwykłych potionach nie mają opcji 'use with' więc nie można do nich nic wlać... @Rakostayer. O ile mnie pamięć nie myli, to co server-save respią się dwa vial'e w szafie w piwnicy Santiago na Beginner Island. A mleko możesz przechowywać w innych pojemnikach, np. we wiadrze czy amforze. Pewnie więcej Ci się zmieści ^^ |
+ 1 respi się w boxie w bear roomie. Było ich chyba więcej, ale już nie pamiętam gdzie.
|
2 czy 3 w mino hell'u a mleko możesz do wiaderka wlac (fajnie wyglada ;d) tyle , że jest cięzkie ;d
|
Cytuj:
1. możesz wziąć z questa 2. możesz przelać znajduje sie w trough'ie (tam gdzie mino strzeze zakopanego klucza kolo bear room quest) |
No właśnie z Bear Room biore mleko ;d
A Viale ładniejsze do trzymania ;> |
Mleko można kupić od 8.2(?) w sklepie tej baby przy wyjsciu z miasta ( tej która kiedyś sprzedawała tylko dla pacc i robi outfita )
Tanio. |
A mleko w tibi może skisnąć? <lol2> :D
Na mino hell , bear room i bodajże orc hell sie respi 1. |
mleko, lemoniadę, wino, piwo można kupić w sklepie.
błoto przez Use With na ziemi. Vial 2x dziennie respi się na bear room. |
Cytuj:
Witch - wiedźma With - z , razem z , wraz z , wśród. @topic Z tego co mi wiadomo niegdyś na pacc area respiły się vialki < niedaleko gob hell>. Ale czy to prawda nie jestem pewien w 100%. |
User dostał już odpowiedz...może temat do zamknięcia?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40. |