![]() |
Anty-rooking system.
To jest mój temat:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2604594 Znalazł się on na hunted.pl i zgromadziłem też dużą ilość "signów". Chcę abyście pomogli dostać się mu do "Proposal Rating List". Wystarczy zalogować się na tibia.com i odpisać na mój post "signed" lub jeżeli ktoś się ze mną nie zgadza "no-signed". Jestem gotowy na krytykę. (tu i teraz, ewentualnie na tibia.com) |
Pomysł dobry.
Zawsze traci się mniej straconego czasu na tę grę, Signed : ) |
Niby fajny pomysł, ale najważniejszym narzędziem do walki z hackowaniem jest rozum i jeśli ktoś go używa to powinien spać spokojnie. A jak ktoś jest głupi- no cóż, żaden system nie ocali jego postaciB)
|
SUPER POMYSL. Signed na tibia.com juz jakis czas temu.
|
Uwazam , ze to dobry pomysl.
|
Sporo błędów jest na tibia.com, gubisz się trochę w trybach warunkowych i zapominasz czasem o czasowniku. Popraw to lepiej ;)
A tak na temat, pomysł dobry, nawet bardzo, życzę powodzenia w przekonywaniu Cipsoftu. |
Cytuj:
|
jesli ktos daje sie hacknac to jak najbardziej zasluguje na strate tylu leveli, ile hackerowi bedzie sie chcialo zbic.
|
Popieram Vila, lecz sądzę, iż zamiast atniruk syska mogliby dać poradnik na tibii.com: "Jak się zabezpieczyć, wersja dla ułomnych"...
;f |
Cytuj:
Hm właściwie to pomysł dobry, nawet najlepszym zdarza się złapać hacka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A po za tym - a co jak ktoś sam z siebie padnie 5 razy? |
Cytuj:
|
Dobry pomysł, jestem na tak. ;)
Co do nie których, sami korzystacie z kompa? Może wasz brat/siostra czy ktokolwiek coś zrobić na kompie na którym grasz i hack. :> |
Cytuj:
#topic Pomysł dobry . @down W końcu się doczekasz, nie martw się :) |
ja tez czekam, od prawie 7 lat.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Prawdopodobnie jak to już było wiele razy powiedziane, będzie można wybrać ilość "dead/day" raz na miesiąc. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:14. |