![]() |
Cała Arcania będzie wolna
Jak czytaliście CipSoft chce wprowadzic Non PvP zone hahaha co wy na to ? czyli wszyscy co są hunceni będą mogli swobodnie w tej stefie expic hahahahahahaha to koniec reżimu interowców!!!!!!!!!!! :D
|
LoL?
1. Nie wprowadzą tego wszędzie. 2. Tam gdzie to wprowadzą będzie od cholery ludzi, a noob-charów więcej niż na non-pvp. 3. Twoja ukochana gildia przyjdzie tam wyżynać resp albo będzie wszystko lurowała. Poza tym dojście do takiego respa niekoniecznie będzie znajdowało się w PZ, więc wiadomo gdzie będzie się czaiło najwięcej PA. |
to niby ma byc w miastach albo cos w ten desen. w kazdym razie glupota 100%
|
fajny pomysl, pekerzy mnie nie zabijOL :D:D:D:D:D:D:D:D:D :) :]
|
Emulsja powraca na forum !!!!!!!!!!!! :)
dla mnie bomba czekam na update |
witamy ponownie! ja rowniez wracam na forum tibia.pl poniewaz one jest fajne !! :) juz mozecie sie szykowac na kolejna porcje napinek i wyzwisk xDDDDDDDDDDDDDD a wiem ze na to czekaliscie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
rowniez nie mam juz bana, NADCHODZIMY :DDDDDDDDDDD
a co do tematu to pomysl idiotyczny |
Cytuj:
|
czego więcej chcieć ?:) moze tego, ze gdy jakis idiota będzie ci wchodził na respa, lub nawet się napinał byś mógl mu coś zrobić ;) poza ' wyjdz mi, prosze' bla ,bla, bla.. npvp wcale nie jest tak wspaniały, wręcz nudny.
|
Wprowadzenie no-pvp w samym mieście byłoby już klęską...
Jeśli dadzą możliwość ładowania many i hp, to ulice pełne będą manasitterów i runemakerów. Jeśli nie dadzą takiej możliwości, to nie będzie się dało do miasta wejść o.O Już wystarczy, że w godzinach szczytu lepiej z DP nie korzystać. Poza tym np. takie Ab, które ma jedno wejście szerokości 3 kratek, będzie obstawione wszystkimi, którzy zwykle stali pod DP/temple/swoimi domami. A o Kazo lepiej nie mówić. Do schodów nie będzie można się dostać... Wgm poroniony pomysł. |
idioci... zrozumcie jedno, wybraliscie pvp to nie lamentujcie ze za duzo pk
i tak jak juz to (niedaj boze) wprowadza to tylko w miescie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@AP I co zrobił już wam tego KEJA?:D Ktorego robil xxxxxxxx czasu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ty UP tez zamknij swojego ryja hahah do DAWID Moim zdaniem wprowadzenei strefy non pvp na swiatach pvp jest swietnym posunieciem cipsoftu! nareszcie nie bedzie pekerow ktorzy ciagle zabijaja a tak wogle huj ci w dupe |
Cytuj:
A szczególnie na serverach, gdzie gilgia rządząca nie pozwala na opuszczenie DP. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Kamandir stul pysk retardzie. Boisz się, ze ci bohy wypierdolą lub ci lvl spadnie to wy*******aj z Arcani!!!!! Idz na Candie zydzie!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |