Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Cała Arcania będzie wolna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213585)

marcza57 16-05-2009 16:20

Cała Arcania będzie wolna

Jak czytaliście CipSoft chce wprowadzic Non PvP zone hahaha co wy na to ? czyli wszyscy co są hunceni będą mogli swobodnie w tej stefie expic hahahahahahaha to koniec reżimu interowców!!!!!!!!!!! :D

DRoN 16-05-2009 16:36

LoL?
1. Nie wprowadzą tego wszędzie.
2. Tam gdzie to wprowadzą będzie od cholery ludzi, a noob-charów więcej niż na non-pvp.
3. Twoja ukochana gildia przyjdzie tam wyżynać resp albo będzie wszystko lurowała.

Poza tym dojście do takiego respa niekoniecznie będzie znajdowało się w PZ, więc wiadomo gdzie będzie się czaiło najwięcej PA.

MMApanowieMMA 16-05-2009 17:34

to niby ma byc w miastach albo cos w ten desen. w kazdym razie glupota 100%

Szefie :) 16-05-2009 17:40

fajny pomysl, pekerzy mnie nie zabijOL :D:D:D:D:D:D:D:D:D :) :]

Emulsja 17-05-2009 12:58

Emulsja powraca na forum !!!!!!!!!!!! :)

dla mnie bomba czekam na update

Kamandir 17-05-2009 15:22

witamy ponownie! ja rowniez wracam na forum tibia.pl poniewaz one jest fajne !! :) juz mozecie sie szykowac na kolejna porcje napinek i wyzwisk xDDDDDDDDDDDDDD a wiem ze na to czekaliscie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Partyzant_Felix 17-05-2009 16:15

rowniez nie mam juz bana, NADCHODZIMY :DDDDDDDDDDD

a co do tematu to pomysl idiotyczny

Bracia_Zdunscy 17-05-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2545231)
rowniez nie mam juz bana, NADCHODZIMY :DDDDDDDDDDD

a co do tematu to pomysl idiotyczny

twój ryj jest idiotyczny HAHAHHAHAH a co do non pvp zone ! w 1000% popieram super sprawa brak pekerów i czego wiecej chciec? xD

miszcz_elo 18-05-2009 16:46

czego więcej chcieć ?:) moze tego, ze gdy jakis idiota będzie ci wchodził na respa, lub nawet się napinał byś mógl mu coś zrobić ;) poza ' wyjdz mi, prosze' bla ,bla, bla.. npvp wcale nie jest tak wspaniały, wręcz nudny.

DRoN 18-05-2009 17:44

Wprowadzenie no-pvp w samym mieście byłoby już klęską...
Jeśli dadzą możliwość ładowania many i hp, to ulice pełne będą manasitterów i runemakerów.
Jeśli nie dadzą takiej możliwości, to nie będzie się dało do miasta wejść o.O
Już wystarczy, że w godzinach szczytu lepiej z DP nie korzystać.
Poza tym np. takie Ab, które ma jedno wejście szerokości 3 kratek, będzie obstawione wszystkimi, którzy zwykle stali pod DP/temple/swoimi domami.
A o Kazo lepiej nie mówić. Do schodów nie będzie można się dostać...
Wgm poroniony pomysł.

dawid000 18-05-2009 18:07

idioci... zrozumcie jedno, wybraliscie pvp to nie lamentujcie ze za duzo pk
i tak jak juz to (niedaj boze) wprowadza to tylko w miescie

Faytah 18-05-2009 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid000 (Post 2545989)
idioci... zrozumcie jedno, wybraliscie pvp to nie lamentujcie ze za duzo pk
i tak jak juz to (niedaj boze) wprowadza to tylko w miescie

Kolejny pan popisal sie znajomoscia pojecia ironii. Czlowieku, zobacz inne tematy, moze zauwazysz ze tutaj ludzie ironizuja na kazdym kroku,a ty ze swoimi 5 groszami wyskakujesz jak Filip z konopii i w ostatecznym rozrachunku wychodzi ze tyle w nich sensu ile w twoich cytatach z profilu humoru.

MMApanowieMMA 18-05-2009 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2546030)
Kolejny pan popisal sie znajomoscia pojecia ironii. Czlowieku, zobacz inne tematy, moze zauwazysz ze tutaj ludzie ironizuja na kazdym kroku,a ty ze swoimi 5 groszami wyskakujesz jak Filip z konopii i w ostatecznym rozrachunku wychodzi ze tyle w nich sensu ile w twoich cytatach z profilu humoru.

masz cos do filusza, ziomek?

VmaX 18-05-2009 21:50

@AP I co zrobił już wam tego KEJA?:D Ktorego robil xxxxxxxx czasu?

MMApanowieMMA 18-05-2009 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VmaX (Post 2546257)

chuj cie to boli złamasie, w nasze sprawy sie nie mieszaj

Kamandir 18-05-2009 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VmaX (Post 2546257)

liż gówno jebany dupolizie i żydzie z krakowa

a ty UP tez zamknij swojego ryja hahah

do DAWID

Moim zdaniem wprowadzenei strefy non pvp na swiatach pvp jest swietnym posunieciem cipsoftu! nareszcie nie bedzie pekerow ktorzy ciagle zabijaja a tak wogle huj ci w dupe

DRoN 18-05-2009 23:33

Cytuj:

Moim zdaniem wprowadzenei strefy non pvp na swiatach pvp jest swietnym posunieciem cipsoftu! nareszcie nie bedzie pekerow ktorzy ciagle zabijaja
A co to? Oni się gdzieś respią, a teraz przestaną? Noobowe spoty z non-pvp będą oblegane jak raty pod Rookiem w pierwszy dzień po otwarciu servera dla FACC o.O
A szczególnie na serverach, gdzie gilgia rządząca nie pozwala na opuszczenie DP.

MMApanowieMMA 18-05-2009 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN (Post 2546392)
A co to? Oni się gdzieś respią, a teraz przestaną? Noobowe spoty z non-pvp będą oblegane jak raty pod Rookiem w pierwszy dzień po otwarciu servera dla FACC o.O
A szczególnie na serverach, gdzie gilgia rządząca nie pozwala na opuszczenie DP.

chyba nie wiesz jakie to uczucie paść od pekera lol. mam nadzieje iż strefy takie beda wprowadzone na prawie całym terenie heh

Kamandir 19-05-2009 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN (Post 2546392)

Strefa NON-PVP umozliwi gre normalnym graczom i w koncu nie bedzie robienia PA i innych gówien. Dla przykladu GILGIA rzadzaca serwer nie bedzie lamala regulaminu tibiii przez huncenie kogos. Poniewaz GILGIA rzadzaca lamie regulamin poprzez psucie gry dla osob hunconych. Naprawde to swietna wiadomosc i kolejny krok w przud cipsfotu :)

VmaX 19-05-2009 13:48

@Kamandir stul pysk retardzie. Boisz się, ze ci bohy wypierdolą lub ci lvl spadnie to wy*******aj z Arcani!!!!! Idz na Candie zydzie!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50.