![]() |
Pytanka nooba.
Witam Was. W Tibii jestem totalnym noobem, ale w MMORPG nie. W stażu mam 1,5 roku gry w Silkroada i 68 lvl Glavierka... Ale do rzeczy. Mam kilka pytań:
1. Logout i ten [nie powiem jaki] status. a)Jeśli wyłączę Tibię tuż po zabiciu potwora, to postać będzie tam stała... Moje pytanie ile czasu będzie tam stała? b)Jeśli tuż po zabiciu potwora rozłączę się z internetem to bedę wylogowany czy moja postać dalej będzie w grze? 2. Zamierzam zrobić Knighta ze swordem. I... a) Jakie miasto polecacie po Rookgaardzie? Powiem tylko, że zależy mi na szybkim zarobieniu sensownej ilośći gp i na jak naj szybszym zdobyciu expury. 3. Jak dużo czasu zajmie mi wbicie 30 lvlu grając 2 godziny dziennie? To tyle. Dopowiem, iż nie będzie mnie teraz przez jakiś czas. Więc, piszcie odpowiedzi! Z góry dziękuję. ^^ |
1.
a) Minute b) Bedziesz w grze, chyba tez przez minute. 2. a) Rookgaard - tam jest tylko 1 miasto, wiec do 8lvla duzego wyboru nie masz ;) 3. Zalezy od czlowieka. Jak pierwszy raz grasz w tibie, to mozna nawet i 3 miesiace wbijac ten 30lvl. Doswiadczony gracz zrobi to kilka razy szybciej niz ty :P |
Cytuj:
|
Też polecam do ab tam dużo trolli jest i kasa leci nieźle ;)
A reszta to chyba jak mówi tompior ja tam nie wiem :P |
Cytuj:
Ja ze swojej strony polecam kazordoon. Dwarfy, rotwormy, blisko do ab'dendriel ;P |
Czyli dobrze rozumiem? Wylacze tibie i moja postać będzie stać w miejscu przez minutę a potem sama się wyloguje? I przed chwilą nasunąl mi się pomysł żeby zrobić sorc'a. Jak myślicie, która postać jest lepsza dla żółtodzioba? Sorc czy knight (miecz)? Którą expi się szybciej i
W ogole jak już pisałem jest lepsza dla nowicjusza? A i czy Sorc'em często się pada? |
Cytuj:
Co do profesji, to kiedyś dla nowicjusza najlepszy był knight, jednak nim trzeba spędzić dosyć dużo czasu na trening, aby zacząć expić, więc możesz wybrać postać magiczną. Nie ma zbyt dużej filozofii w tej grze. |
Cytuj:
Odpowiedz zostala udzielona. Temat zamykam :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:36. |