![]() |
Pogrocy mitów
Witam, jak widać na forum znajduje się mnóstwo prób rozwiązania mitów na rooku, ale nigdy się nie udało. Dlaczego? Bo każdy prubuje roziwązać mit samodzielnie i sam wszystko sprawdza. Dlatego wpadłem na pomysł żeby zjednoczyć wszystkich rookslayerów na jednym świecie, by razem odkrywać tajemnice rooka. Napewno wielu wam nudzi się gra samemu, więc dołączcie do nas. Jeśli chcecie szukać np. Questu na Sofa lub zgłębiać tajemnice MM na mino Hell, a nie masz środków dołącz do nas razem zastanowimy się nad tymi tajemnicami. Aby dołączyć napiszcie pod tematem. I jeszcze jedno: nie wybrałem jeszcze świata na którym moglibyśmy się złączyć więc słucham waszych propozycji. Z tego co mi wiadom nie było jeszcze takiego przedwsięcia więc moża nam się uda Sprawdzić tajemnice rooka.
PS. Jeśli macie zamiar napisać posta typu "jesteś noob" lub w jakiś inny sposób skrytykować ten temat zachowaj go dla siebie i stąd wyjdz. To temat tylko dla tych którzy wierzą że można rozwikłać tajemnice Rookgaarda. |
Mhm. Jak sobie to wyobrazasz? Co ta grupa mialaby robic? I po co robic taka druzyne, skoro prawie kazdy rookstayer ma juz tam jakichs swoich znajomych co mu pomagaja?
Pomysl moze i dobry. Ale co Ty- jako nasz przywodca- masz do zaoferowania swojej druzynie? Moze troche siebie opisz? Jakies dokonania, doswiadczenia? Wogole kiedys miales Rookstayer'a? |
kup se pacca i exp
|
Jestes noob
I po co robic taka druzyne, skoro prawie kazdy rookstayer ma juz tam jakichs swoich znajomych co mu pomagaja? to tyle ;( |
@up
Jest noobem tylko dlatego ze chce znalezc znajomych w grze? Slyszales moze pojecie RPG? Wiesz, ze Tibia to MMORPG? Wiesz, ze niektorzy nadal probuja przywrocic klimat? Wiesz, ze autor prosil o nie prezentowanie tu wiadomosci o tresci ktora zaprezentowales? Wez lepiej spojrz na okienko Tibii ile bot exp/h wyciaga, a nie szukasz awantur. |
Pomysł może dobry ale musiałby ktoś doświadczony "prowadzić nami".
Trzeba "wypróbować" wszystkie mity (nie mówię o tych idiotycznych :]) bo któraś kiedyś może okazać się prawdziwa. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@offtop Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
slayer = zabójca kurcze jego mać!! Ileż razy można powtarzać?! Cytuj:
Cytuj:
- hmmm niech pomyślę... masz kilof? DANKE SZYN za takie coś. Szukasz dziury w tafli wody. Cytuj:
Cytuj:
|
Taa, Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się :]
Po pierwsze : było Po drugie : było Po trzecie : było po czwarte : głupie Ile do cholery można? Ja rozumiem, klimat, dobra zabawa, ale wszystko trzeba z umiarem, bo po prostu czymś takim zniechęcacie innych. Mnie osobiście na wymioty się ma, gdy widzę kolejny taki temat. Nie zdobędziecie nigdy tych przedmiotów. NIGDY. Więc przestańcie być tacy UPIERDLIWI. Był jeden temat - ok, ale to już przesada. Chciałeś zabłysnąć? Nie wyszło. Innym razem. Sama sprawa SoF'a to jak wiara w Boga. Jedni w Boga wierzą, inni nie. Ale w momencie gdy nauka jednoznacznie odrzuca istnienie Boga, wiara w coś, czego nie ma, jest pozbawiona sensu. Z SoF'em tak samo - "nauka" jednoznacznie odrzuciła istnienie tego questu, więc przestańcie o nim myśleć ;) |
Wydaje mi się że identyczny temat błąka się po forum... :p
|
Cytuj:
Skończy się albo na pomyśle , albo na dedzie w mino hell. Epic. Pomysł = big dno bez dna. |
Omg już wole pooglądać pogromców mitów na discovery niż czytać ten durny temat :baby:
|
Po co odświeżasz? Chcesz być fajny? Report leci.
@ c/t. Plagz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |