![]() |
Nie mogę się zalogować
10 minut temu dostałem kicka w tibi, próbuje zalogować się spowrotem, ale pokazuje się komunikat your character list is being loaded .... i tak ciągle. Co jest?
|
tez to mialem juz do dobrze jest
|
Cytuj:
@topic Wyłącz tibię, zresetuj komputer i spróbuj jeszcze raz. |
znowu nie można się lognąć...
|
Lol, znowu mnie kickneło !
|
Mass kicki :<, dp veno na celeście puste było, na harmonii również kicki.
Teraz też nie mogę się zalogować. ;| |
A najgorsze jest to, że jak się zaloguje to będą już zrespione 3 dragi i dl O.o. Nie wiem jak zdołam uciec.
|
To lepiej się na razie nie loguj jak nie zdołasz uciec. Alb idź looknąć noob charem czy zrespione coś jest. :)
|
Dobra dałem radę uciec :). Teraz w mieście jak byłem to znowu kolejny mass kick był ...., brak słów, co się dzieje?
|
Znowu Cipsoft pokazal na co ich stac
May 16 2009, 21:55:22 CEST Died at Level 50 by a vampire mialem 10 % do 51 i wychodzilem z tomba ogolnie mowiac moja kasa i czas poszly w las ... ale cipsoft to i tak ma w dupie. |
Kick Thx Cipy Za 64mlvl
May 16 2009, 21:51:56 CEST Died at Level 73 by a dragon lord |
Też to miałem;/ Skillowałem sobie spokojnie - kick. Zresetowałem kompa i zacząłem pekowac na pvp. Znowu kick, wlogowałem i znowu kick -.- Obecnie nie da się zalogować, tak jak przedstawił kolega w pierwszym poście: (
|
Ja padlem na slimie dostając od niego hita za 915 czyli cale moje hp.. co jets grane.. sam w to nie moglem uwierzyc. <wkurzony.> cos nieprawdopodobnego
|
LOL to nie kick tylko freeze:) ALe musiały Cię ze 4 slimy lać...
|
Cytuj:
Dzieci nie płaczcie, mass kicki, freezy się zdarzają, padliście trudno, teraz będzie płacz o cofkę, a jak zrobią, to będzie płacz, aa wylootowałem p arma zabrali mi... Takie rzeczy nie raz się zdarzały i będą się zdarzać, a robić od razu temat i płakać? No way... |
Ataki DDoS następowały na prawie wszystkich serverach niemieckich aktualnie odradzam wam logowanie sie do gry i wracanie do loota bo przekręcicie sie drugi raz ja ze skullem dostałem kicka ale udało sie przeżyć. Pozdrawiam i życze miłego odrabiania lvla :>
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |