![]() |
Guardia , 246 Ek died
Ten no wlasnie
http://uploadhyper.com/file/2906/Part1.cam.html A tutaj 215 prawie.. ! Szkoda ze utamo wrzucil http://uploadhyper.com/file/2908/Part2.cam.html |
bad boyz ; (
nie bardzo rozumie co chcial zrobic ten knight ktory padl xd chyba ze kick/ping xd |
Rip :d:);)
|
:< gzzz a teraz stoja i przykro im :<
|
non-pvp... zenada
|
Tak SiĘ Bawi
Tak Sie Bawi No-pvp!! |
Trunkillo [191]:[*]
Trunkillo [191]: Rest in piece Chyba rest in peace ;] jak masz więcej takich akcji na filmie zapodaj !! |
Cytuj:
|
wogole ja nie wiem kurwa co sie dzieje...
najlepszy team (niby) - tak sie reklamujecie, takie skille etc nie ma mattiego, nie ma ada, nie ma roberta z mikusiem:) oraz paru innych osob i juz nie dajecie sobie rady? no ogarnijcie mamy i do roboty chlopaki!! w KUPIE SILA!!!! |
Dashers _/
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Albo ping, albo koleś zapomniał klawiatury. Raczej to pierwsze.
|
@up
Predzej ddos, ludzie blagam, nazywajmy rzeczy po imieniu, jak na to zasluguja... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Innymi słowy - pingnęli go. Ważne, że wiadomo o co chodzi. Nie wszyscy upraszczają sobie życie. Oczywiście szanujemy ich. |
karasz tym ludzi, pozniej ida do szkoly i mowia: "spingowali mnie", a moje biedne uszy to slysza ;/
ale elo w koncu jestes z teamu tibia.pl to znasz sie na rzeczy, bo co jakby tibia.pl zostala zaatakowana, musielibyscie jakos odeprzec atak, a moze przejsc do kontraataku? |
14:41 Dizzy Adventurer [100]: nie zrobimy przez Ciebiee ...
14:41 Dizzy Adventurer: »Jak nie dzis, to kiedy indziej no 14:41 Dizzy Adventurer [100]: porzyczylem 300k ;/ 14:41 Dizzy Adventurer [100]: Wyczysc mi teraz buashaush |
Cytuj:
No ale spekulując, jakby tibia.pl została zaatakowana to nikt by się tym specjalnie nie przejął i po paru godzinach zadzwonił gdzie trzeba, żeby postawili serwer na nowo, kiedy było by po wszystkim, ew sam by to zrobił. Atak na Tibia.pl się po prostu nie opłaca. |
HieHieHie hail daszers! o 20 powtorke robia :D
|
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:34. |