![]() |
[galana] 113mage pada w zabawny sposob
akcja zaczyna sie po ósmej minucie~
Niezle dal czadu ten mag, popisał sie nie ma co ; d nie ma kasy na wara wiec chcial pozbyc sie softów by przynajmniej na podstawy wystarczylo... to sie pozbył xd http://uploadhyper.com/file/2937/whatafail.cam.html //rav nie patrz nizej jesli nie chcesz wiedziec jak sie zakonczy. lol xd starczy? no raczej |
Lol, ziomek padl kratke od schodow do depo :p
to sie nazywa pech |
@up
dzięki za spoil --' |
Nie ma za co B)
|
omg wtff f ff f
|
#up
Bad thread as i think :|| |
LOL :O
Czego ten debil nie uciekł na statek ? hahahaha pokolenie frostów _/ |
Nie no jakbym byl juz tak blisko dp i zauwazylbym 3 typa co zaczal mnie lac wrzucilbym utamo. Bez jaj. Zreszta do statku tez nie mial daleko. : O
Nieogar i tyle. ;d |
Na początku myślałem, że nie może być takim kretynem, aby nie iść na statek skoro stał na kładce a typy były jeszcze na dole, map click wystarczył. Myślałem, że ma PZ czy coś. Ale potem polazł do dp...
|
Jak mogłeś pomyśleć, że ma pz, skoro przez 5 minut toczyła się rozmowa o tym, że nie chce wychodzić z depo?
Jak ktoś tam up też się zastanawiam czemu, po tej nieudolnej ucieczce, nie rzucił utamy przed depo, jak już zobaczył kolejnego typa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak wszedla na pietro na statek, a chcial jak najmniej przebywac poza pz to mogl przecie utani gran hur i mapclicknac na statek...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |