![]() |
Teleport me plz-o co w tym chodzi?!
Jak słysze w dp jak ktoś woła "TELEPORT ME PLZ", to normalnie niewytrzymuje i wychodze...Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co tym ludziom chodzi??Z góry thx (używałem opcji szukaj)
|
chodzi im o teleport do swiatyni.Wiesz przylazi jakis z innego miasta i chce szybko wracac no to mowi teleport plx po 10 minutach pojawia sie durin i go teleportuje.
A tak na serio : chcą sie teleportowac do swiatyni mowi teleport plx staje w depo za nim 2 osoby kiedy sie wylogowywuje to osoby wlaza na jego depo i nie ma mozliwosci logniencia sie to wyzuca go do swiatyni miasta gdzie jest zakwaterowany. |
Ja ci powiem jedno to jest nielegalne i jak gm cie zlapie za wpsól udzila to masz bana w 100%, teleport me plz prosto z mostu jesteszarejestrowany np w carlin a jestes w kazo niemasz liny co zrobisz teleport ( oczywiscie jesli facc to tak o godzinie szczytu tego sie nieda stosowac) pacc dowoli, dwuch kolesi za toba stoi, i ty sie wylogowujesz oni zapychaj miejsce w depo w którym stoisz, i sie logujesz szybko i jestes w carlin, a dlaczego bo niem miejsca na zalogowanie sie twojego chara
|
OK dzięki już wiem o co chodzi :P.
|
Ban plx?
Cytuj:
|
to jest nilegalne, kiedys sie teleportowałem z carlin do thais, expie sobie w anicvient templu a tu counsellor do mnie pisze ze to jest nielegalne i że mnie zbanuje, ja mu odpowiedziałem ze nie wiedziałem i że już nie będe, to sie odczepił, ale od tamtej pory to już sie nie teleportuje :)
|
Teleport to wykorzystywanie słabości gry. I za to jest ban. W Tibii oczywiście. A tutaj mamy tibia.pl. Ale mamy te same zasady co w Tibii. Mam siłę, by kogoś teleportować do ciemnych czeluści piekeł. Ktoś chętny?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |