![]() |
Gfb vs Explosion
Explosion podobno są mocniejsze, jednak o ile? Jakie obrażenia zada sorcerer
na 35 lvl z 35 mlvl tymi runami? (potworom które nie posiadają dodatnich lub ujemnych walorów obronnych na dany typ obrażeń). |
lepsze gfb bo explosion wali 5 sqm (+) sqm w ształcie krzyża ;)
co do ataku nie mam pojęcia |
Wg. mnie bardziej przydaje się GFB - w runach obszarowych chodzi o zasięg a takim explo trudno trafić w więcej niż 1 max 2 monstery. GFB uderza we wszystko tam gdzie zostanie użyta bo ma wielki zasięg. A co do obrażeń polecam kalkulatory
|
A ja polecam przetestować własnoręcznie, bo kalkulatory dają najczęściej niewiarygodne wyniki.
|
Gfb jest lepsze pod tym wzgledem ze jest obszarowka i tylko tyle lecz explosion zadaje duzo wieksze obrazenia lecz nie rowne np z gfb uderzysz za 100 potem znowu uzywasz gfb i za 110 potem 96 nie ma zbyt duzej roznicy a explo to tak raz 300 a raz 10 ale explo ma 2x wieksze obrazenia od gfb. Na twoim miejscu bym wybral gfb dopiero kiedys bym dokupil explo /
|
Nie chce wprowadzać w błąd ale przeczytałem ten temat i na sorku kupiłem 2 runki gfb i 2 runki Expo ....otóż obrażenia były niemal identyczne (drobna przewaga explo) ..a dużo mniejszy zasięg działania...Polecam Gfb ;] szczególnie świetnie spisują się w stone tombach - Ank ;p
|
Warto zauważyć że na chwilę obecną to explo jest jedynym czarem zadającym fizyczny dmg.
|
explo jest czarem ktory jest kompletnie do dupy.
|
@up
Explo to runa ;0 |
Cytuj:
jak nie masz sie czego czepiac to na samosie idz |
Cytuj:
Ps. Naucz się pisać. :D . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: