![]() |
Harmonia Gm pomaga zabic Morgatotha
|
Pff nice. Ale to raczej zbieg okoliczności był, kiedy teleportował się w to miejsce nie wiedział, że zablokuje mu drogę przecież.
|
omfg xd epickie ; p
|
GM ish peka!
|
Owned w pełnej krasie xd
|
Faktycznie, ded z beki ;;
|
Hahaha dobre dobre ;P Ciekawe czy poniesie jakieś konsekwencje gm za to ;>
|
Ja bym napisał msg : 500k to yalahar dp or hunted
i chooj :D |
Tych GMów to chyba biorą z łapanki ulicznej. Mam nadzieję, że przeszkolili ich przynajmniej w obsługiwaniu myszy.
@Down Wątpię. Jeśli gracz miał by dostać debuga, to znaczy, że GMa również by to dosięgło. |
gdyby GM pojawil sie sekunde pozniej to ten bloker by mial debuga
|
Cytuj:
|
Bloker padł na combo od samego morge więc te krzaki niewiele by mu pomogły... ale swoją drogą GM powinien się wlogować na górę...
|
No taaaak...
Rotfl'a zaliczyłem, nie ma co. Chciałbym zobaczyć minę tego blokera :S |
Bloker i tak by padł przecież jak tam stał ( a wytrzymał z 2 sekundy po pojawieniu sie GM'a) bił go tylko Morg czyli tak samo jakby stał tam gdzie miał.
Więc ded i tak i tak. |
Cytuj:
|
Spoko loko zią, Renu dostał za to od księżniczki gobleta z napisem "GM Harmoniaqueen wrote on 19. May 2009: To face the death with a smile and to raise from the death with a smile is Renuzoken at his best.", wiec wyszedl na swoje, 1 - nie przejmuje, 2 - ma niezapomniana przygode, i 3 - ma bardzo fajna pamiatke.
|
Jaki swiat ogarniety, taki gm ogarniety xD
Gm mogl sie zalogowac gdzies na srodku tego placu, przeciez zaden bloker by tam nie biegl |
Cytuj:
: p (po prawej stronie) a zwykle jest tak że playerzy gdy sqm jest zajęty przeskakują w prawo ; p tak mi się wydaje przynajmniej ale nie mam pewności hehe ; )( |
Nawet jesli masz racje, to nadal potwierdza sie ze gm jest idiota bo po co teleportuje sie do blokera?
|
no ladnie xd
ja tez wolalbym zobaczyc mine GM'a ;) ostro musial sie zdziwic :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |