![]() |
Kyra morgaroth
http://www.speedy.share.com/data/155...5330/ggrun.cam
Filmik z druzyny przeciwnej pokazujacy zabicie morga i kleske przy ucieczce z plonacego wulkanu xD Najpierw my mielismy zabic ale uznalismy ze tak bedzie ciekawiej :) |
Ładnie się kamerzysta uratował, ciekawe co robił ten koleś co go ścigał pod koniec filmu na wulkanie, kiedy typ wlazł w ślepy zaułek i go przesuwał ;;
@down taki z tego spoil jak z koziej dupy trOMba : d |
@up www.weźniespojlój.peel plix?
|
Bardzo wymowne były kolejne pojawiające się na ekranie napisy "xxx has left the party"...
Ładny film, świetna akcja, niezły pogrom i nie najgorszy skill kamerzysty. |
gdyby nie to ze xorta nie mial mw i nie mogl znalezc f bomby to by nie zwial bo juz w drodze bylem ;p
|
Cytuj:
filmik pomysl i filmik |
fajnie fajnie ;P dla mnie powinni iść za tp i dookoła stać kto wchodzi w tp spam sd i leżycie ;) w pierwszej linii łucznicy i rycerze a za nimi spamerzy sd ;)
|
A najlepsze jest to, że pewnie mnie wydali na zabicie Morga niż na ucieczkę/walkę między sobą :}
|
Jestem pod wrażeniem.
|
Ładnie zabili morga i kamerzysta zachował zimną krew gdy uciekał ;)) naprawde sprytnie to zrobił.
edit: Cytuj:
|
jeden z lepszych filmów jakie oglądałem. nie mieli z zbytnio szansy na wygranie tego wara.
|
Cytuj:
|
bo ty jestes czarny a on nie
|
Cytuj:
|
Ej nie moge pobrać nigdy filmiku ze *********** jak jest rozszerzenie widoczne, co musze zrobić?
|
Nie bede sciagal tego filmu, bo juz (prawdopodobnie) ogladalem go z tibii.de. Uciekal BSP, wiec nie ma sie co dziwic jego umiejetnoscia.
|
Bez sensu zrobili. Zamiast zejść na dół po schodach i mieć wszystko pod kontrolą, woleli zostać i wdać się bez sensu w walkę na wyniszczenie, której raczej nie mieli szans wygrać...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |