![]() |
Twoje ulubione miasto...... Powody i przyczyny?
Moje ulubione miasto to Ab'dendriel. Dlaczego?- Jest tamzazwyczaj spokojnie zazwyczaj nie ma noobów. Można skilować i trenić mlvl. Poza tym jest tam ładna grafika.
Proszę o wyrażanie swoich opini a nie pisanie tylko np. thais itp. |
Venore. Jest takie odosobnione, ale nowoczesne. Ma swój klimat, jak każde z nich.. Po prostu byłem tam najdłużej i je polubiłem. Każde inne miasto można równie mocno polubić. [no, prócz Carlin.. yh]
|
yalahar itp
|
Sonda na taki sam temat dość niedawno była przeprowadzona na tibia.com, więc nie wiem po co Ty robisz ją tutaj.
|
Cytuj:
@topic Carlin. Obserwacja n00bów pod depo - bezcenne. |
Dla mnie kazordoon bo blisko dwarfów i wszystkich miast dla facc ;d
|
Carlin, ponieważ tam jest pełno noobków, którzy się łatwo nabierają na rzeczy typu: "dam golden helmet za zaufanie", "loss 200gp win boh" itp
|
moie ulubjone mjasdo z tipji jest thajs poniewarz som cyce a nie lubje karlin bo mi tam plejt armoura ukradli
|
Cytuj:
Kan aj haw fri stuf pl0x miszczu? -------- Ab'dendriel i Yalahar. Dlaczego? Nie ma noobów, najbardziej nie lubie chyba Thais bo są same nooby i "free items plx", podobnie jak Carlin |
Liberty Gay FTW:cup:
#Down Do krasnoludkuw daleko tak trohi :\ |
Oczyfiście rze Karlin bo tam ładne som trópki lódzikuff i zwieżontek pot depo:cup::cup: A i amazonki i krasnolótki som nie daleko:cup::cup::cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:16. |