![]() |
podoba wam sie update??
Sonda.. jestem ciekaw czy sie wam podoba update ... ale piszcie szczerze nie tam dla "jaj" :P
|
Dla mnie ten udpatee to porażka.. Tyle CIP-y gadały o tym udpate i dlugo na niego czekali¶my. Dostali¶my słaby system czasek i bardzo bardzo mało przedmiotów :P Trafne sprawy to może że wywala po 15minutach bezczynno¶ci i teraz łatwiej poprostu sie dostać na serwer. No i może troche m±drzejsze stwory chociaz niektórzy nie sa zadowoleni (szczególnie magowie :D historie z gs i e bombami :P )
a tak wogóle to takich tematów była masa wiec chyba ten temat zostanie usunięty. Wystarczyło poszukać... |
Moim zdaniem nie jest tak tragicznie choc sam gram sorcem wszyscy tylko nazekaja... zobaczcie w dziale zdjecia... jak poluja na warloki ... sorc i druid po 1600 expa a palladyni 600itp... ciezko wziasc archerow troche i poexpowac? mysle ze nie a na rotach do 20lv tez nie jest zle odrazu runy mozesz robic i exp jest i kasa wiec nie jest tak tragicznie... sam mialem druida i sorca ale ban na konto ;] to mam nowego i nim mam juz zamiar grac ;] Cy'a all!
|
Ech...
silniejsze potwory losowo zmieniaja cel ataku, latwiej zginac polujac na nie, ich loot drozeje; juz nie mozna dla zabawy walnac kumpla, od razu pojawi sie jakis "prawy" obywatel i cie zabije za rzekome pkowanie... podobna sprawa gdy rookujesz jakiegos thiefa/pk, zabijesz go pare razy i juz masz red skull... |
1. Taki temat juz byl.
2. Zalorzyciel spoznil sie z tym tematem o 3 tygodnie. 3. Temat zamkniety. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |