![]() |
Ovned-Hardcore
http://www.youtube.com/watch?v=OjtxoFwoPQI
Z nodow, zrobiłem sobie filmik, jest pare dobrych sytuacji, dlatego sie z wami tym podziele |
Takie małe pytanko- jaki nosi tytuł ten kawałek na początku filmu?
|
raczej, przez cały film, to Prodigy - Woodoo People
|
Ogółem całkiem spoko ,ale ronaldinho kopiący piłke o poprzeczke czy coś tam nie jest hardcorowe :S
|
Cytuj:
To zrob tak jak on, i bede ci mowil hardcor |
m-a-s-a-k-r-a
|
najlepsze to z tymi torami niezła faza jak tamta para przebiegła na farcie XDDDD
|
Cytuj:
|
haha ale faza
|
Co to za ci*l co chrzani na końcu, że pójdzie do piekła ? podajcie tytuł jeżeli jest o nim filmik na youtube...
|
Haha... najlepsza jest ten "koks" co lubi jak się go boją, chyba przedszkolaki :d
I ten "hardkor" co się wypieprzył przed pociągiem :d |
Cytuj:
jest cały dokument o nim i jego ziomkach z garusów Trzeba przyznać że konkretne z nich popierdole |
@up
Oglądałem ten filmik co tytuł podałeś. Przyznaje niezłe schizowane dzieci z nich. Dresy pieprzone, kozaki w grupie, 10 na 1 na starsze osoby, boże skąd się biorą tacy ludzie? I nie mówcie to wina rodziców bo chcieć znaczy móc, sam wychowywałem się w otoczeniu dresów i nim nie jestem ale jak widzę takich to scyzoryk się w kieszeni otwiera. |
@2up dzięki za tytuły ;))
@up dokładnie, nic nie mówię ale wychowuję się tak jakby bez ojca i też nie z chodzę na psy, to wszystko zależy od nas, a nie koniecznie od towarzystwa i najbliższego otoczenia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |