![]() |
Falllout 3
Otóż posiadam pewien problem. Posiadam oryginalną grę Fallout 3, grałem w nią koło 2 miesięcy temu. Wczoraj zainstalowałem ją ponownie po zformatowaniu dysku, na którym była gra, dziś instaluje i nie działa. włączam, ekran robi się czarny na ok. 1-2 sekundy i nic siędalej nie dzieje. Instalowałem ją już parę razy i dalej nic ;(
Pomocy! |
Zainstalowałes wszystkie sterowniki?
|
Sterowniki, directX 9.0c o ile pamiętam i inne pierdoły. No i czy masz miejsce na dysku.
|
Wszystko jest. TA GRA DZIAŁAŁA!
|
Może masz przeterminowane sterowniki. Zainstaluj też najnowsze łatki do F3 i spróbuj. Dodatkowo napisz na jakimś forum o Falloucie.
|
Przejrzałem kilka for.... Dużo osób ma podobny problem, lecz.... wygląda na to, że nie ma na to jednego wyjaśnienia.... Niektórym pomagają patche, sterowniki innym po prostu format.... Boże.... Zrobiliby coś z tym.... Gdy stara firma produkowała Fallout'y to nigdy nie maiłem problemu ;(
|
A próbowałeś patchować? -.-''
|
@up
To już pomylić się nie można? =.= @2up Tak, nic się dalej nie dzieje. |
. Rifresz .
|
A co więcej mamy doradzić? Format... Widocznie źle się sformatował.
|
Masz wszystkie sterowniki, itp? Z tego co widzę tak. Może coś z płytą?
|
Format Again.
Patch Install Again. OMFG AGAIN!!! Nic ;( @up Leżąc w pudełku by coś się jej stauo sięęę? |
@up
O co ci chodzi? Refresh. |
Jaki masz system? Xp czy Vista ?
Pozdro Gold Raven |
XP legalny, mam wszystkie aktualizacje.
|
Próbowałeś uruchomić F3 jako administrator?
|
na 100% oryginalna? a może skullptura? nie, nikt Cie nie zbije.
|
Z F3 dużo ludzi ma problemy, ja mam Viste Ultimate i też są problemy, musiałem ustawić żeby mial zgodność z XP, żeby wyłączało kompozycje pulpitu i uruchamiam go jako admin, a i tak raz na jakiś czas nawet menu nie chce się włączyć tylko wyskakuje że program został zamknięty.
Pozdro Gold Raven |
Legalny, edycja kolekcjonerska 169,90 Empik :P
Konto na tym komputerze "jest administratorem", lecz nie wiem do końca jak to sprawdzić ;p @edit robek gz awansu :) |
Właściwości skrótu do/pliku FalloutLauncher*****, zakładka Zgodność -> zaznaczyć "Uruchom ten program jako administrator".
Ten "administrator" na którym wszyscy siedzimy nie ma pełnych uprawnień, jest jeszcze jeden ukryty, jego konto się pokazuje w trybie awaryjnym :P Pozdro Gold Raven |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:24. |