![]() |
Morgana War - THE FINAL MOVIE
|
mam nadzieje ze w drugiej czesci bedzie choć jedna moja gleba pokazana
|
A mógłbyś wrzucić na megaupload/SPIDISZARE/rapidshare, BLZ?
film trwa 25 min a bufferuje się godzinę przy prędkości neta 1mb.. |
Jakim program montowałeś film?
Filmik 9/10 Dobrze zmontowany, niezłe efekty i co najważniejsze dobra jakość :) |
Fajny film, całego nie obejrzałem, bo się co chwilę buforuję, jednak jakość zajebista ;).
|
Cytuj:
nie wiem czemu tak dlugo wam sie bufferuje rly :S sprawdziłem przedchwila i 0 scinki :/ predkosc Rychlost připojení k internetu: 551,05 kbit/s (((wtf? toz place im za 1mb...;s jeba.......... kochana osiedlówka :x @ktos tam up *********** limit ->30mb rapidshare limit ->200mb? megaupload? - - a to kur co jest -.-''' megavideo to dziecko projektu megaupload_./ dzieki za komentarze! =) komentujcie dalej!! :) |
mi przy 10mb/s tez chu)owo idzie ; p
do 15 minuty nieźly heh |
//filmik automatycznie ładuje się w jakości HD zmienienie tego to standardowej jakości o tutaj
http://img268.imageshack.us/img268/2655/beztytuucws.jpg może przyśpieszyć łądowanie się obrazu przy czym film nie traci dużo na jakości |
cze
ten filmik jest lepszy od endless shine~ nara |
Mozna wiedziec za pomocą jakiego programu był kręcony ten wmv ? Ładnei wygląda dobra robota :P Respect dla twórcy.
|
hahaha zajebiste wojny, ale jakos nie widze komenta Arcano vampire :D ładnie padał, a victeron ile razy :O
Mozna bylo lepiej skrecic ten movie :D |
Mógłby ktoś napisać tytuły piosenek ? :P
|
8/10 ;)
dwa tytule ktore znam Skillet - Whispers in the Dark SKILLET - Rebirthing |
refreshhhhhhhh : )
|
spoko z ładowaniem nie miałem problemów
filmik >> nawet nawet spoko |
trzyyyyyy,cztery,PIĘC
hehe dobre movie |
refreshingoldthreardwithminemovie
|
Heh, Morgana. Fajny movie.
|
o kurwa długa ta wojna :P
na razie obejrzałem połowę i jestem pod wrażeniem potem obejrze do końca i dam edita ale już widzę ze kozacki film :P @EDIT No jedyne czego można sie przyczepić w tym filmie to to że nie wiadomo jakie lvle padają a tak najs 9/10 ;D |
a
Zajebiste....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |