![]() |
Proszye Pomocy
Witam jestem nowy na tym forum w tibie nei gram zbyt dlugo.
I mam takie pytanie:mam 8 lvl knight w miescie Venore jak skillowac żeby w miare szybko skillowal i ogólnie o skillach. Wiem ze tych tematów bylo wiele na forum ale nic z nich nie rozumiem. Gdyby ktoś mi to wyjasnij w miarę prosty sposób był bym bardzo wdzięczny. Z góry dzięki :) |
Czytaj poradniki, jest ich mnóstwo.
|
Na poczatku zaopatrz sie troche w food. ;) Dwarfen shielda,knife (czy z czego tam chcesz bic) i wbij 30 skila na bug. Dlaczego ... poniewaz on nie beda duzo hp bily dopiero po wbicu 30 skila idz na roty wtedy one rowniez mniej hp beda wjezdzac :)
No respow chyba ci nie musze tumaczyc gdzie takowe moby sie respia ;) |
OK Dzieki moze cos sczaje cos
|
A jak nie mam knife moglbym walic z daggera ? albo co bys polecal oproc knife ?
sry za spam |
Cytuj:
|
lecz ja chce skillowac w walce mieczem.
Mam jeszcze 1 bardzo powarzny problem otóż bylem na treningu i zlapalem wiecej niz 30 chmurek na minute na tarcze i wiecej na sworda i teraz mi wolniej skilluje o 5 razy co z tym zrobic? prosze powiedzcie |
Cytuj:
Pozdrawiam z ciepłej kalmery. |
tFoja spraFa jak ja piŻe ? temat nie jest o moIeJ pisownJ tylko o tym SZe skill mnie wolnieI skillujOM a wiENC otfal sie
|
hahahaha <- przepraszaju za spam, ale człek mnie rozwalił. Młotku udarowy, typ cię zdjął serdecznie hahaha.
kto dał dzieciom internet? |
moj miszcz NEO
a tak fokule to idz se na trole skilowac a nie jakies nedzne bugi no i nie zapomnij by hitac je blood hitami a nei samymi chumrkami |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:04. |